Ingrediënten: 1 ui, 125 gram champignons, 150 gram fricandeau, 2 witte bollen, chilisaus,
Bekijk meer Broodje Warm Vlees met Champignons en UiKip Tandoori uit de Airfryer
Vandaag wist ik echt niet wat we moesten gaan eten. Het werd dus een makkelijke maaltijd. Het werd de ovenschotel kipfilethaasjes tandoori met aardappelbolletjes voor…
Bekijk meer Kip Tandoori uit de AirfryerZelfgemaakte Vegetarische Burgers
Wist je dat vegetarische burgers eigenlijk al in de Tweede wereldoorlog gemaakt werden? Ze werden toen ook krachtrondjes genoemd. Eigenlijk hoor je het te maken…
Bekijk meer Zelfgemaakte Vegetarische BurgersSnacks en Saté van Passie voor Nasi Eindhoven
We hadden bedacht om ‘s avonds in Eindhoven een Indo te bezoeken. Alleen hadden we zoveel op bij de lunch, dat uitgebreid eten er niet…
Bekijk meer Snacks en Saté van Passie voor Nasi EindhovenLunchen bij Dadawan Eindhoven
Vandaag was Michel ook vrij. Tijd om onze museumkaart te gebruiken. Die hebben we dan ook goed gebruikt in Eindhoven. Maar liefst drie musea hebben…
Bekijk meer Lunchen bij Dadawan EindhovenBangers ‘n Mash
Deze week kwam er een blogpost voorbij waarbij ik dacht dat wil ik weer eens maken. Elf jaar geleden heeft Michel in London bangers’n mash…
Bekijk meer Bangers ‘n MashLasagne
Ik had zo’n zin in lasagne, en wilde toch de oven uitproberen of deze het toch deed. De lasagne kwam er in ieder geval prima…
Bekijk meer LasagneGeroosterde Pompoenstamppot met Kip
Ingrediënten: 1 Allerhande box voor geroosterde pompoenstamppot (500 gram kruimige aardappelen, 1 winterwortel, 1 rode ui, 400 gram pompoen, ras-el-hanout, kippendijfilet) melk, kipkruiden,
Bekijk meer Geroosterde Pompoenstamppot met KipAndijviestamppot met Gehaktbal
Vandaag zijn we een dagje naar het Openluchtmuseum geweest. Vandaag was de start van het wintermuseum en was er nog steeds de expositie ‘gruwelijk lekker’…
Bekijk meer Andijviestamppot met GehaktbalDriegangenmenu bij De Beren Veenendaal
Vandaag regende het behoorlijk hard. Dat werd rondjes rijden voor mij. Eerst Michel wegbrengen, daarna naar Doorn en ‘s avonds Michel weer ophalen. Geen zin…
Bekijk meer Driegangenmenu bij De Beren VeenendaalHartige Taart met Broccoli en Ham uit de Airfryer
Zo handig die kleine springvormen. Bij Xenos heb ik er een gevonden met een doorsnede van 17 centimeter. Dit past prima in de Airfryer. Nu…
Bekijk meer Hartige Taart met Broccoli en Ham uit de AirfryerSpaghetti met Stoofvlees en Spinazie
Van het Hollandse stoofvlees van gisteren had ik nog over. Daar maakte ik zoals gebruikelijk weer een pastasaus van. Deze keer deed ik er een…
Bekijk meer Spaghetti met Stoofvlees en SpinazieHollands Stoofvlees
Vorige week had ik al een AH vleespakket voor beef redang gekocht, dat was al eigenlijk een succes. Deze keer zag ik het Hollands stoofvlees…
Bekijk meer Hollands StoofvleesBrownie uit de Airfyer
In 2012 maakte ik voor het laatst zelf brownies, zeven jaar geleden! Tijd om weer eens opnieuw te maken. Deze keer maakte ik het in…
Bekijk meer Brownie uit de Airfyer