Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Wraps met Chinese Groenten en Kipgehakt
zaterdag, 22 februari 2020 1 reactie

Wraps met Chinese Groenten en Kipgehakt

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 300 gram kipgehakt, 600 gram Chinese groenten, 1 blikje tomatenpuree, scheut tomatenketchup, scheut chilisaus, scheutje ketjap manis, wraps, crème…

Bekijk meer Wraps met Chinese Groenten en Kipgehakt
Wraps chilisausChinese groentencreme fraicheketjap maniskipgehaktsambaltomatenketchuptomatenpureeui
Plein 1913 in Downtown Veenendaal
zaterdag, 22 februari 2020 Geen reacties

Plein 1913 in Downtown Veenendaal

Vandaag op spijkerbroekenjacht met Michel. Gelijk in de eerste winkel al geslaagd! Daarna hebben we nog wat gewinkeld om als laatste te gaan lunchen in…

Bekijk meer Plein 1913 in Downtown Veenendaal
Lunch Veenendaal
Spaghetti met Bospaddenstoelensaus
vrijdag, 21 februari 2020 Geen reacties

Spaghetti met Bospaddenstoelensaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 theelepel sambal, 150 gram hamblokjes, 250 gram champignons, 1 zakje AH bospaddenstoelensaus, kaas,

Bekijk meer Spaghetti met Bospaddenstoelensaus
Pasta champignonshamsambalui
Lasagne met Spinazie en Ham uit de Airfryer
donderdag, 20 februari 2020 Geen reacties

Lasagne met Spinazie en Ham uit de Airfryer

Deze lasagne is niet helemaal gelukt zoals ik hoopte. De Airfryer had ik veel te laag staan qua temperatuur, slechts 160 graden. De volgende keer…

Bekijk meer Lasagne met Spinazie en Ham uit de Airfryer
Airfryer Pasta hamItaliaanse kruidenkaasknoflookpoedermelkoreganospinaziewortel
Gehaktballetjes in Tomatensaus
woensdag, 19 februari 2020 Geen reacties

Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 klein potje wortels, 500 ml gezeefde tomaat, ketjap manis, 1 schaal gehaktballetjes,

Bekijk meer Gehaktballetjes in Tomatensaus
Vlees gehaktballetjesgezeefde tomaatketjap manisknoflooksambaluiwortel
Schnitzel met Stroganoffsaus, Friet en Rauwkost
dinsdag, 18 februari 2020 Geen reacties

Schnitzel met Stroganoffsaus, Friet en Rauwkost

Het is zo moeilijk om steeds wat te bedenken voor het avondeten. Ik vind het eigenlijk steeds lastiger, totaal geen inspiratie. Vandaag werd het een…

Bekijk meer Schnitzel met Stroganoffsaus, Friet en Rauwkost
Dagelijkse Kost
Spinazie met Hamburger
maandag, 17 februari 2020 Geen reacties

Spinazie met Hamburger

Vandaag: Spinazie met aardappeltjes en een hamburger.

Bekijk meer Spinazie met Hamburger
Dagelijkse Kost
Gehaktballetjes met Satesaus
zondag, 16 februari 2020 Geen reacties

Gehaktballetjes met Satesaus

Op zondag een makkelijke maaltijd. Gehaktballetjes met satésaus van Michel met erbij nasi en bami. Gehaktballetjes in de Airfryer gebakken en de satésaus is het…

Bekijk meer Gehaktballetjes met Satesaus
Dagelijkse Kost
Droomgebakjes van Bakkerij Terpstra Gorssel
zaterdag, 15 februari 2020 Geen reacties

Droomgebakjes van Bakkerij Terpstra Gorssel

Na het bezoek aan Museum More, de lunch bij Loetje en nog voor een bezoek aan het winkeltje de Schotse Ruit zijn we nog even…

Bekijk meer Droomgebakjes van Bakkerij Terpstra Gorssel
Taartjes Gorssel
Pasta Kip Kerrie
zaterdag, 15 februari 2020 Geen reacties

Pasta Kip Kerrie

Ingrediënten: 400 gram bloemkool en broccoli (gesneden), macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram kipgehakt, 2 eetlepels bloem, bouillon, kerriepoeder, kurkuma,

Bekijk meer Pasta Kip Kerrie
Pasta bloembloemkoolbouillonbroccolikerriepoederkipgehaktknoflookkurkumasambalui
Lunchen bij Loetje in Gorssel
zaterdag, 15 februari 2020 Geen reacties

Lunchen bij Loetje in Gorssel

Vandaag hebben we weer musea bezocht. Deze keer zijn we naar Gorssel en Ruurlo geweest naar Museum More en Kasteel Ruurlo by More. In More…

Bekijk meer Lunchen bij Loetje in Gorssel
Lunch Gorssel
Noodles met Wokvlees Zoetzuur en Hollandse Wokgroenten
vrijdag, 14 februari 2020 Geen reacties

Noodles met Wokvlees Zoetzuur en Hollandse Wokgroenten

Vandaag maakte ik noodles met wokvlees zoetzuur van Albert Heijn. Dit is gemarineerd vlees met een zakje saus. Ik wokte het vlees met Hollandse wokgroenten.…

Bekijk meer Noodles met Wokvlees Zoetzuur en Hollandse Wokgroenten
Dagelijkse Kost
Leon Utrecht Centraal
donderdag, 13 februari 2020 Geen reacties

Leon Utrecht Centraal

Vandaag had ik een afspraak vlakbij Utrecht Centraal. Omdat ik niet wist wanneer de afspraak was afgelopen hadden we al afgesproken dat we wat gingen…

Bekijk meer Leon Utrecht Centraal
Afhalen Utrecht
Wraps met Kipgehakt, Groente en Salsasaus
woensdag, 12 februari 2020 Geen reacties

Wraps met Kipgehakt, Groente en Salsasaus

Gewoon wraps, heel simpel gemaakt. Kipgehakt roerbakken. Op smaak brengen met knoflookpoeder en peper. Italiaanse groenten toevoegen en even mee wokken. Salsasaus erbij en even…

Bekijk meer Wraps met Kipgehakt, Groente en Salsasaus
Dagelijkse Kost

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 167 Pagina 168 Pagina 169 … Pagina 630 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring