Ingrediënten: 165 gram bloem, 2 eieren, 160 ml melk, 1 sjalot, 2 teentjes knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel mosterd, 2 kippensaucijsjes,
Bekijk meer Worstjes in Deegbeslag (Toad in a Hole)Spinazie met Gehaktbal
Vandaag spinazie met aardappeltjes en een gehaktbal. De gehaktbal was een voorgebraden gehaktbal van boerderij de Hooilanden. Deze kon prima in de Airfryer op 180…
Bekijk meer Spinazie met GehaktbalPasta met Boeuf Bourguignon
Gisteren had ik boeuf bourguignon gemaakt. Natuurlijk weer veel te veel, maar perfect voor de maandag. Spaghetti koken, boeuf bourguignon opwarmen met een extra scheutje…
Bekijk meer Pasta met Boeuf BourguignonBoeuf Bourguignon
Op de cover van de Allerhande stond een pannetje boeuf bourguignon. Dat leek me een perfect recept om dit weekend te proberen. Bij de boerderij…
Bekijk meer Boeuf BourguignonGevulde Paprika met Rösti en Spek van de BBQ
In het laatste Avikokookboek vond ik dit recept voor gevulde paprika’s. Dat leek me wel lekker, en dat was het ook. Het kan zowel in…
Bekijk meer Gevulde Paprika met Rösti en Spek van de BBQKip Kerrie Broodjes uit de Airfryer
Zowel warm als koud zijn de kip kerriebroodjes erg lekker. Het past niet tegelijk in de Airfryer. Ik heb de broodjes in 2x gebakken. Ingrediënten:…
Bekijk meer Kip Kerrie Broodjes uit de AirfryerSmulrol met Friet en Broccoli
Vandaag op het menu een smulrol van ‘t Binnenveld met friet uit de Airfryer en gemengde groente (broccoli, bloemkool en wortel).
Bekijk meer Smulrol met Friet en BroccoliRisotto met Salami en Doperwten
Ingrediënten: 100 gram salami, risotto rijst, 200 gram doperwten, 1 liter groentebouillon, 50 gram belegen kaas,
Bekijk meer Risotto met Salami en DoperwtenLasagne uit de Airfryer
Gewoon omdat het kan, lasagne uit de Airfryer. Airfryer op 175 graden en 20 minuten en gaan.
Bekijk meer Lasagne uit de AirfryerBoerenkoolstamppot met Kippenrookworst
Bij boerderij van Steenbergen zag ik zaterdag iets nieuws, een kippenrookworst. Dat leek me lekker, dus nam ik het ook mee. Lekker bij de boerenkoolstamppot…
Bekijk meer Boerenkoolstamppot met KippenrookworstVarkenshaas in Bladerdeeg van de BBQ
Dit weekend was het een BBQ-weekend voor Michel. Vandaag maakte hij varkenshaas in bladerdeeg in zijn nieuwe, kleine skillets van de Action. Ps.de koekjesmix die…
Bekijk meer Varkenshaas in Bladerdeeg van de BBQBiefstuksaté met Yoghurtbroodjes
Bij de boerderij had ik vandaag biefstuksateetjes meegenomen. Vrij snel na de yoghurtbroodjes heeft Michel ze gegrild op de barbecue. Eigenlijk hadden we bij de…
Bekijk meer Biefstuksaté met YoghurtbroodjesYoghurtbroodjes van de BBQ
Michel had zin om te barbecueën en had gezien dat we nog ruim een half pakje yoghurt over hadden. Daar kon hij wel broodjes meemaken…
Bekijk meer Yoghurtbroodjes van de BBQNoodles met Kip en Doperwten in romige Pindasaus
Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 200 ml kokosmelk, 4 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels sojasaus, gemberpoeder, 150 gram doperwten, 4 bosuien,
Bekijk meer Noodles met Kip en Doperwten in romige Pindasaus