Van de kippenpastei hadden we nog een beetje bladerdeeg over. Zonde om weg te gooien. We maakten er een chocolade-amandelbroodje van. Heel simpel! Leg op…
Bekijk meer Chocolade-Amandel Broodje van de BBQKippenpastei van de Barbecue
Vorige week zag ik in een folder dat Big Bazar gietijzeren skillets in de aanbieding had. Precies het formaat wat Michel zocht voor zijn Weber…
Bekijk meer Kippenpastei van de BarbecueKalfs-Picanha van de BBQ
Bij de notenboerderij “Heuvelrug noten & zuidvruchten” waar we eens in de zoveel tijd nootjes halen hadden ze vanaf deze week ook kalfsvlees. Michel wilde…
Bekijk meer Kalfs-Picanha van de BBQPad Thai Soep
Deze soep heb ik vandaag net even anders gemaakt dan de vorige keer. In plaats van Chinese wokgroente had ik deze keer Japanse wokgroente. En…
Bekijk meer Pad Thai SoepSpaghetti met saus uit een zakje
Deze spaghettisaus uit een zakje van Jumbo was zo smakeloos. Er zat echt geen smaak aan, terwijl er best veel zout volgens de ingrediëntenlijst zit.…
Bekijk meer Spaghetti met saus uit een zakjeDriegangenmenu van Bite Veenendaal
Vandaag was ook Michel vrij. Hij ging de andere helft van de woonkamer schilderen. Nu zijn we helemaal klaar met schilderen. Zelf rommelde ik wat…
Bekijk meer Driegangenmenu van Bite VeenendaalHollands Pannetje met Sperziebonen en Gehakt
Vandaag was het koken met wat in huis was. Het werd een Hollands pannetje. Normaal hoort deze variant met een hamlapje klaar gemaakt te worden,…
Bekijk meer Hollands Pannetje met Sperziebonen en GehaktPastinaak met Ontbijtspek en Rösti
Ingrediënten: 1 ui, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 pastinaak, 250 gram rösti, 2 eieren,
Bekijk meer Pastinaak met Ontbijtspek en RöstiPizzaatjes van de BBQ
De barbecue heeft zaterdag overuren gedraaid, want al eerder op de middag heeft Michel pizzaatjes gemaakt in kleine skillets. Dat wilde hij ook eens proberen…
Bekijk meer Pizzaatjes van de BBQBoltaartjes van Tamminga Veenendaal
Vandaag was het best lekker weer en hebben we al vroeg in de ochtend een rondje gefietst langs de Grift en door ‘t Binnenveld. Was…
Bekijk meer Boltaartjes van Tamminga VeenendaalBananen met Chocolade en Amandel op de BBQ
Als de barbecue dan toch aan staat dan kan je net zo goed ook een toetje op de barbecue maken. Pure chocolade en amandelschaafsel hadden…
Bekijk meer Bananen met Chocolade en Amandel op de BBQMoinkballs van de BBQ
Michel wilde weer graag barbecueën, Moinkballs schijnt een hit te zijn op de barbecue en heel toevallig zag ik een heel simpel recept daarvan in…
Bekijk meer Moinkballs van de BBQMacaroni met Vegetarische Gyros
Eigenlijk een hele simpele maaltijd deze macaroni met vegetarische gyros. Ik heb de macaroni gekookt. De vegetarische gyrosreepjes gebakken met een zak Italiaanse groente. Macaroni…
Bekijk meer Macaroni met Vegetarische GyrosRode Kool met Hachee
Vandaag een AVG-tje: rode kool met aardappelen en hacheevlees.
Bekijk meer Rode Kool met Hachee