Gisteren heeft Michel alvast twee hamburgers gebarbecued voor de lunch van vandaag. Samen met yoghurtbroodjes heeft het even 5 minuten in de Airfryer op 180…
Bekijk meer Yoghurtbroodjes met Hamburger en Basilicum-MayoKleine Gebakjes van Mekking Veenendaal
Vandaag was het een rondrij dag. Eerst naar boerderij van Steenbergen om yoghurt en dergelijke te halen, daarna naar Lunteren om bij landwinkel Visser vlees…
Bekijk meer Kleine Gebakjes van Mekking VeenendaalZelfgemaakte Pizza’s van de BBQ
Met de nieuwe barbecue zijn er weer een heel legio aan andere mogelijkheden. Michel ging vandaag aan de slag met zijn pizzasteen en maakte pizza’s…
Bekijk meer Zelfgemaakte Pizza’s van de BBQNoodles met Hamlapje, Groente en Zelfgemaakte Woksaus
Eigenlijk had ik met de nasigroenten en hamlapjes iets met rijst op de planning staan, maar daar had ik helemaal geen zin in. Ik had…
Bekijk meer Noodles met Hamlapje, Groente en Zelfgemaakte WoksausVarkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram champignons, 1 bosui, kerriepoeder, 4 vellen bladerdeeg, 1 varkenshaas, 2 plakjes ontbijtspek,
Bekijk meer Varkenshaas in Bladerdeeg uit de AirfryerIndische Andijvie met Gehaktballetjes
Deze maaltijd is geïnspireerd op het recept van Lekker & Simpel, kortom kijk daar voor het recept. Ik maakte het net even anders. Zo heb…
Bekijk meer Indische Andijvie met GehaktballetjesNasi Kornet met Kipsaté en Ketjapsaus
Vandaag hebben we nasi kornet uit de vriezer, alvast gebarbecuede kipsateetjes en in plaats van een pindasaus een ketjapsaus voor bij de kipsaté. De ketjapsaus…
Bekijk meer Nasi Kornet met Kipsaté en KetjapsausZuurkool met Runderrookworst
Omdat de runderrookworst vorige week zo lekker was, nam ik het dit weekend weer mee bij boerderij van Steenbergen. Vandaag hebben we dan ook weer…
Bekijk meer Zuurkool met RunderrookworstKiprollade van de BBQ
Vandaag was echt een barbecuedag voor Michel. Er is van alles op de nieuwe barbecue geweest inmiddels, van brood tot groente en vlees. Vandaag was…
Bekijk meer Kiprollade van de BBQYoghurtbroodjes van de BBQ
Ingrediënten: 650 gram zelfrijzend bakmeel, 500 ml yoghurt, zout, knoflookpoeder, uienpoeder, Italiaanse kruiden,
Bekijk meer Yoghurtbroodjes van de BBQTosti Bolognese
Van de pastasaus van deze week had ik nog een klein beetje over. Michel had direct het idee om er tosti bolognese mee te maken.…
Bekijk meer Tosti BologneseEntrecote van de BBQ met Krieltjes en Gemengde Groente
Vandaag heeft Michel voor het eerst zijn nieuwe barbecue gebruikt. Deze barbecue kan in tegenstelling tot de kleine Weber-to-go barbecue wel tegen de koude. Hij…
Bekijk meer Entrecote van de BBQ met Krieltjes en Gemengde GroenteTandoori Kipburgers
De tandoori kipburgers kwamen onlangs weer voorbij in het lijstje ‘wat at ik vorige jaren’. Hier had ik wel zin, alleen had ik door omstandigheden…
Bekijk meer Tandoori KipburgersKapucijners met Ontbijtspek en Champignons
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 ui, 150 gram champignons, 1 pot kapucijners (jonge veldertjes), knoflookpoeder, paprikapoeder,
Bekijk meer Kapucijners met Ontbijtspek en Champignons