In de vriezer nog een runderrookworst, in de keukenla nog een potje boerenkool. Kortom alleen nog maar aardappels erbij en er was weer een maaltijd…
Bekijk meer Boerenkool met RunderrookworstStoofpotje van de BBQ
Dit is eens wat anders, een stoofpotje maken op de barbecue. We hadden nog riblappen in de vriezer en we hebben een goede gietijzeren stoofpan.…
Bekijk meer Stoofpotje van de BBQKota Radja Wolvega
Vandaag zijn we richting Jan en Mieneke gegaan. Michel had van alles te repareren, wat weer is gelukt. We zijn ook blijven eten, alleen moesten…
Bekijk meer Kota Radja WolvegaLibanese Wraps met Gehakt en Mangochutney
Eigenlijk zouden we gehaktballen eten vandaag, maar bij Albert Heijn zag ik Libanese wraps liggen. Het leek me veel lekkerder daar iets mee te maken.…
Bekijk meer Libanese Wraps met Gehakt en MangochutneyAndijviestamppot met Gehaktbrood
Vandaag andijviestamppot met gehaktbrood. Het gehaktbrood hadden we nog in de vriezer, deze hoefden we alleen in de Airfryer even op te warmen. Kortom een…
Bekijk meer Andijviestamppot met GehaktbroodGebakjes van Mekking
Op zolder hadden we twee dozen vol boeken gevonden, boeken die al gelezen waren. Kortom die moeten de komende tijd naar minibiebs, zodat iemand anders…
Bekijk meer Gebakjes van MekkingSchnitzels met Champignon-kaassaus
In de koelkast had ik nog een bakje champignons staan voor een keer iets met pasta, maar daar had ik helemaal geen zin in. Toch…
Bekijk meer Schnitzels met Champignon-kaassausPizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal
Vandaag had ik echt geen zin om te koken. We hebben nu we geen reistijd hebben eigenlijk tijd zat en we hadden ook gewoon iets…
Bekijk meer Pizza & Pasta van Da Asporto VeenendaalRode Kool met Runderbraadworst
Vandaag hebben we rode kool met aardappels, een runderbraadworst en bier-uien gegeten.
Bekijk meer Rode Kool met RunderbraadworstKiprollade van de BBQ
Vorige week hadden we bij de poelier nog een kleine kiprollade gehaald. Deze hebben we ingevroren en vandaag (na ontdooien) op de barbecue gelegd.
Bekijk meer Kiprollade van de BBQBier-uien
Michel had via een nieuwsbrief van BBQ Experience Center een recept gezien voor bbq-jars. Eigenlijk moet dat met een gietijzeren pan op de barbecue gemaakt…
Bekijk meer Bier-uienFlammküchen van de BBQ
Ingrediënten: 1 rol flammkuchendeeg van Tante Fanny, 125 ml crème fraîche, peper, ontbijtspek, metworst, bosui, geraspte kaas,
Bekijk meer Flammküchen van de BBQKip op de Barbecue
Ergens in de middag bedacht Michel op zijn warme werkkamer dat het misschien toch wel leuk was om iets op de barbecue te leggen. Het…
Bekijk meer Kip op de BarbecueSnicker tussen een Wrap
We hadden nog 1 wrap over, daar hebben we met van alles uit de kastjes een toetje van gemaakt wat we gedeeld hebben. We hadden…
Bekijk meer Snicker tussen een Wrap