Gisteren hadden we een paasbrunch van de Eekhoeve. Tegelijk met de paasbrunch hadden we de “tas van de boerin” opgehaald. In deze tas zaten alle…
Bekijk meer Tas van de Boerin: WentelteefjesPaasbrunch van de Eekhoeve Veenendaal
Ruim een jaar verder en inmiddels vieren we voor een tweede keer pasen in lockdown. Verschillende restaurants in Veenendaal hebben weer verschillende lekkere boxen, menu’s…
Bekijk meer Paasbrunch van de Eekhoeve VeenendaalLasagne van de BBQ
Vandaag had ik zin in lasagne. Ik maakte lekker veel. Twee eenpersoonsschaaltjes en een grotere ovenschaal die straks de diepvries in gaat om later in…
Bekijk meer Lasagne van de BBQHoney Pops met Rösti en Salade
Bij Poelier de Munt kocht ik van de week honey pops. Dit is kippendijfilet gewikkeld in spek met een zoete honing-barbecuesaus. Het is bedoeld als…
Bekijk meer Honey Pops met Rösti en SaladeKip Cordon Blue met Salade en Vlaamse Friet
Op de valreep had ik het vandaag nog heel druk qua werk. Gelukkig heeft Michel gekookt. Hij bakte een kip cordon bleu, deed de Vlaamse…
Bekijk meer Kip Cordon Blue met Salade en Vlaamse FrietBBQ Schotel van Ariesen Veenendaal
Zo vroeg in het jaar al zo’n zomerse dag! Dat werd dus barbecueën vandaag. Deze keer stapte ik op de fiets om naar Slagerij Ariesen…
Bekijk meer BBQ Schotel van Ariesen VeenendaalDoperwten en Worteltjes met Krieltjes en Gevulde Bavette
Vandaag doperwten en worteltjes met gebakken krieltjes en gevulde bavette. De gevulde bavette lag nog in de vriezer van de barbecue. Helaas was dit niet…
Bekijk meer Doperwten en Worteltjes met Krieltjes en Gevulde BavetteAndijvie met een Smulrol
Vandaag aten we andijvie met een smulrol van het Binnenveld.
Bekijk meer Andijvie met een SmulrolPizza van de BBQ
Vandaag pizza van de barbecue. We hebben twee verschillende gemaakt. Beide met pizzabodems van Jan die we zelf nog moesten rollen. De barbecue moet voorgewarmd…
Bekijk meer Pizza van de BBQKalfskarbonade met Mais van de Barbecue
Vandaag maakte Michel kalfskarbonade met mais op de barbecue. We hadden 1 kalfskarbonade, want het was best al een groot stuk vlees.
Bekijk meer Kalfskarbonade met Mais van de BarbecueNoodles met Lenteschotel
Vandaag noodles met een lenteschotel van Poelier de Munt. De lenteschotel is een maaltijd van kip met wokgroenten in ketjapsaus.
Bekijk meer Noodles met LenteschotelKiploempia uit de Airfryer
Vandaag op het menu kiploempia’s met ayam pangang en een salade. De kiploempia moet 20 minuten op 180 graden in de Airfryer. Let op, doe…
Bekijk meer Kiploempia uit de AirfryerZuurvlees met Friet en Sla
Even terug naar een bijna zomerse lentedag in april in Zuid-Limburg. Na een dagje een wielerkoers te hebben gekeken streken we neer bij een restaurantje…
Bekijk meer Zuurvlees met Friet en SlaBoerenkool met Kiprolladeschijf
Vandaag boerenkoolstamppot met een kiprolladeschijf van de poelier.
Bekijk meer Boerenkool met Kiprolladeschijf