Vandaag gewoon gewokte andijvie met aardappeltjes, jus en uitgebakken ontbijtspek. Heerlijk!
Bekijk meer Andijviestamppot met SpekBami met Vega Saté
Vandaag moest ik voor het eerst sinds lange tijd weer naar Utrecht de Uithof om daar iemand in te werken. Heel vreemd om na ruim…
Bekijk meer Bami met Vega SatéButter Chicken Cordon Bleu van de BBQ
Op YouTube zagen we bij Grill & Chill een lekker recept voor butter chicken cordon bleu. We hebben niet zoveel gemaakt als in de video…
Bekijk meer Butter Chicken Cordon Bleu van de BBQOpgerolde Pizza van de BBQ
Vandaag maakte Michel een opgerolde pizza van de bbq. Het oprollen ging niet zo heel goed, want het deeg wat we hadden was wat soepeler…
Bekijk meer Opgerolde Pizza van de BBQMeloen met Parmaham
Van de week nam ik een vleeswarentrio mee bij Slagerij van Doorn. Het vleeswarentrio was deze keer honingham, kip aan t spit en parmaham. Bij…
Bekijk meer Meloen met ParmahamPetit Cakes van Rose & Vanilla Utrecht
Vandaag had ik een soort van ‘trip down memory lane‘. Ik maakte na zo’n 3 1/2 jaar weer de wandeling van Utrecht Centraal naar Oudenoord.…
Bekijk meer Petit Cakes van Rose & Vanilla UtrechtWraps met Gerookte Kip
Vandaag had ik een kleine afscheidsborrel van een directe collega in Utrecht. Dat betekende dus dat ik wat later thuis zou zijn. Daarom wat makkelijks.…
Bekijk meer Wraps met Gerookte KipGrootmoeder’s Stoofpotje met Aardappelpuree
Stoofpotje, dat vind ik echt lekker. Deze week had slagerij van Doorn een grootmoeder’s stoofpotje met aardappelpuree in de aanbieding. Even het stoofpotje opwarmen in…
Bekijk meer Grootmoeder’s Stoofpotje met AardappelpureeKipsatéschnitzel met Aardappeltjes en Salade
Vandaag een kipsatéschnitzel van Poelier de Munt, een kipfilet gevuld met satésaus. Erbij een salade en krieltjes.
Bekijk meer Kipsatéschnitzel met Aardappeltjes en SaladeNasi met Saté van t Hoekje Veenendaal
Eigenlijk zouden we Chinese tomatensoep eten. Dat stond ook al op tafel, maar het was gewoon niet lekker. Chinese tomatensoep invriezen en dan weer opwarmen…
Bekijk meer Nasi met Saté van t Hoekje VeenendaalVegetarische Curry met Appel
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 1/2 theelepel tandoorikruiden, 1 theelepel garam masala, 1 blikje tomatenpuree, 1 blikje doperwten met…
Bekijk meer Vegetarische Curry met AppelWraps met Krokante Kipschnitzel en Kipbraadworst
Wraps zijn ideaal om restje mee op te maken. Zo had ik in de vriezer 1 krokante kipschnitzel en 1 kipbraadworst. In de koelkast had…
Bekijk meer Wraps met Krokante Kipschnitzel en KipbraadworstBavette Gevuld met Spinazie, Spek en Pijnboompitten
Ingrediënten: 350 gram bavette aan één stuk, groene pesto, plakjes ontbijtspek, 75 gram spinazie, pijnboompitten,
Bekijk meer Bavette Gevuld met Spinazie, Spek en PijnboompittenGehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 10 snackballetjes van ‘t Binnenveld, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje wortels, 500 ml gezeefde tomaat, ketjap manis, chilisaus, zout, pastakruiden,
Bekijk meer Gehaktballetjes in Tomatensaus