De eerste, echte vakantiedag. De werkkamertjes zijn gesloten en de wekker staat uit. Heerlijk. Deze vakantie gaan we niet weg, maar gaan we wel allerlei…
Bekijk meer Bites van Spicy 69 – VeenendaalKalfsentrecote van de BBQ
Zaterdag zijn we weer wat vlees gaan halen bij de boer, bij Heerlijkkalfsvlees.com. Vandaag hebben we de kalfsentrecote op de barbecue gedaan. Erbij een salade…
Bekijk meer Kalfsentrecote van de BBQGevulde Gehaktbal van de BBQ
Wat de slager kan, kunnen wij ook dacht Michel. Zo maakten we zelf met ragout gevulde gehaktballen. Omdat we nog kipgehakt in de vriezer hadden…
Bekijk meer Gevulde Gehaktbal van de BBQEdeneesje van Bakkerij Ten Veen
Begin dit jaar las ik in de Gelderlander een artikel over bakkerij Ten Veen die een nieuw gebakje had ontwikkeld: het Edenaartje. Dit wilde we…
Bekijk meer Edeneesje van Bakkerij Ten VeenRisotto met Spinazie, Spek en Champignons
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 3 bosuien, risotto, scheutje witte wijn, bouillon, deelblokjes spinazie (ontdooid),
Bekijk meer Risotto met Spinazie, Spek en ChampignonsPoffertjes van de BBQ
Gisteren kocht ik een gietijzeren poffertjespan en wafelijzer bij de Welkoop. Dat leek me wel eens leuk om iets mee op de barbecue te doen.…
Bekijk meer Poffertjes van de BBQBarbecue
Vandaag hebben we gebarbecued, dat doen we natuurlijk wel vaker. Vandaag was het gewoon met barbecuevlees. Zo had ik bij de poelier kip-bbqworstjes, tropical kipfilet…
Bekijk meer BarbecueBroodje Hamburger
In de vriezer had ik nog een pakje van 3 kalfshamburgers liggen, 1 te veel voor ons, maar hey we kunnen goed delen. Op de…
Bekijk meer Broodje HamburgerRode Kool met Zwitsers Kiprolletje
Vandaag, zoals vaker op maandag, een AVG-tje. Het werd deze keer rode kool met aardappeltjes en een Zwitsers kiprolletje.
Bekijk meer Rode Kool met Zwitsers KiprolletjeGevuld Varkensfilet van de Barbecue
Ingrediënten: 1 varkensfilet, barbecuerub, kruidenroomkaas, plakjes salami, mozzarella,
Bekijk meer Gevuld Varkensfilet van de BarbecueKipfilet met Crème Topping van de BBQ
Op Facebook zit ik bij een Duitse groep met barbecuefans. Nu bestook ik Michel met allerlei barbecuerecepten. Van alles wat ik had gestuurd besloten we…
Bekijk meer Kipfilet met Crème Topping van de BBQIJsje bij de Kleine Hope in Renswoude
Vandaag wilde Michel zijn nieuwe actioncam uitproberen. Kortom een stukje fietsen. Leuk dat testen en fietsen, maar als je het ook met iets lekkers kan…
Bekijk meer IJsje bij de Kleine Hope in RenswoudePizza Bol uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 tomaat, tomatenketchup, Italiaanse kruiden, geraspte kaas, 2 Italiaanse bollen (afbakkers),
Bekijk meer Pizza Bol uit de AirfryerBeef Teriyaki met Rijst
Oei vandaag moest ik met regenjas aan de bakjes met beef teriyaki en rijst uit de koelkast in de schuur halen. Het zijn maar een…
Bekijk meer Beef Teriyaki met Rijst