Bij Albert Heijn had ik onlangs al Carribean flatbreads gekocht. Leek me lekker voor ooit, alleen met wat? Het werd dus een hamburger. De flatbreads…
Bekijk meer Flatbread HamburgerDriegangenmenu van Piretti Veenendaal
Vandaag hebben we onszelf verwend, gewoon omdat het kan. Bij Piretti heb ik een driegangenmenu gehaald. We begonnen met een ‘Antipasto Misto’ een schaaltje met…
Bekijk meer Driegangenmenu van Piretti VeenendaalUiensoep
Vandaag wist ik dat het een drukke dag zou worden. Het werd daarom wat makkelijks uit de vriezer. Gewoon een bakje gepakt waarvan we wisten…
Bekijk meer UiensoepVeldslastamppotje met Zwitsers Kiprolletje
Het veldslastamppotje van Malle Balle van onlangs vond ik een lekker idee. Ik maakte vandaag een snelle variant met aardappelpuree uit de koeling. Het was…
Bekijk meer Veldslastamppotje met Zwitsers KiprolletjeProcureur in Cola-Barbecuesaus
Die cola-Barbecuesaus is zo lekker. Je kan hem als marinade gebruiken, maar ook gewoon als saus. Het is een beetje zoet, pittige saus die wat…
Bekijk meer Procureur in Cola-BarbecuesausEntrecote van de BBQ
Afgelopen week had slagerij van Doorn entrecote in de aanbieding. Dat wilden we proberen op de barbecue natuurlijk. Het bleek een succes. De entrecote werd…
Bekijk meer Entrecote van de BBQPokébowl met Krokante Kipschnitzel
Dit vind ik toch wel erg lekker en eigenlijk heel makkelijk te maken. Je hoeft namelijk alleen maar de sushirijst te koken en de krokante…
Bekijk meer Pokébowl met Krokante KipschnitzelVlaams Stoofpotje met Krieltjes
Vandaag een makkelijke maaltijd. Gisteren had ik bij slagerij van Doorn het Vlaams stoofpotje met krieltjes meegenomen. Even de krieltjes bakken en het Vlaams stoofpotje…
Bekijk meer Vlaams Stoofpotje met KrieltjesBarbecue!
Vandaag was een van de laatste dagen dat het mooi weer zou zijn, want vanaf morgen kan het misschien weer gaan regenen en onweren. In…
Bekijk meer Barbecue!Spaghetti met Kipgehakt, Champignons en Tomaat
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram kipgehakt, 125 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, 1 potje wortels,…
Bekijk meer Spaghetti met Kipgehakt, Champignons en TomaatVarkenshaas in Roomsaus
Vandaag een maaltijd die in delen al eerder klaar is gemaakt. Zo grilde Michel gisteren al de varkenshaas op de barbecue en had ik al…
Bekijk meer Varkenshaas in RoomsausKalfsbiefstuk met Gevulde Paprikaatjes van de BBQ
Vandaag was het al weer wat warmer dan gisteren, kortom we konden weer lekker buiten eten. Deze keer maakte Michel kalfsbiefstuk op de barbecue, met…
Bekijk meer Kalfsbiefstuk met Gevulde Paprikaatjes van de BBQHamburger van de BBQ
Van de week was ik bij de Hema naast mijn rozenthee kocht ik daar ook een echte hamburgerpers. Michel kon niet wachten om hamburgers te…
Bekijk meer Hamburger van de BBQAmerican Pancakes met Spek en Banaan
Dit gerecht is een beetje geïnspireerd op de wafels die ik ooit at bij de Waldhoorn in Otterlo. We hebben wel de makkelijke versie gedaan…
Bekijk meer American Pancakes met Spek en Banaan