Op YouTube kwamen we een receptvideo voor een gehakttaartje tegen van the BBQ Bear. Ik had nog wat champignons en ontbijtspek over en gehakt in…
Bekijk meer Gehaktbal gevuld met Champignons en Spek van de BBQCroissantwafels met Ham & Kaas van de BBQ
Vandaag hebben we voor de verandering de barbecue al ‘s middags aangestoken. Michel had bedacht om croissantwafels te maken. Om het extra lekker te maken…
Bekijk meer Croissantwafels met Ham & Kaas van de BBQLasagne van Jumbo uit de Airfryer
Na de high tea van vanmiddag hebben we vanavond wat makkelijks gegeten: lasagne uit de Airfryer. Airfryer op 175 graden voor 20 minuten en klaar.
Bekijk meer Lasagne van Jumbo uit de AirfryerHigh Tea to Go van Tamminga Veenendaal
Vandaag haalden we een high tea to go af van Tamminga Veenendaal. Van Tamminga hebben we al vaker taartjes en ijs geprobeerd, maar nog nooit…
Bekijk meer High Tea to Go van Tamminga VeenendaalBites van Spicy 69 – Veenendaal
De eerste, echte vakantiedag. De werkkamertjes zijn gesloten en de wekker staat uit. Heerlijk. Deze vakantie gaan we niet weg, maar gaan we wel allerlei…
Bekijk meer Bites van Spicy 69 – VeenendaalKalfsentrecote van de BBQ
Zaterdag zijn we weer wat vlees gaan halen bij de boer, bij Heerlijkkalfsvlees.com. Vandaag hebben we de kalfsentrecote op de barbecue gedaan. Erbij een salade…
Bekijk meer Kalfsentrecote van de BBQGevulde Gehaktbal van de BBQ
Wat de slager kan, kunnen wij ook dacht Michel. Zo maakten we zelf met ragout gevulde gehaktballen. Omdat we nog kipgehakt in de vriezer hadden…
Bekijk meer Gevulde Gehaktbal van de BBQEdeneesje van Bakkerij Ten Veen
Begin dit jaar las ik in de Gelderlander een artikel over bakkerij Ten Veen die een nieuw gebakje had ontwikkeld: het Edenaartje. Dit wilde we…
Bekijk meer Edeneesje van Bakkerij Ten VeenRisotto met Spinazie, Spek en Champignons
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 3 bosuien, risotto, scheutje witte wijn, bouillon, deelblokjes spinazie (ontdooid),
Bekijk meer Risotto met Spinazie, Spek en ChampignonsPoffertjes van de BBQ
Gisteren kocht ik een gietijzeren poffertjespan en wafelijzer bij de Welkoop. Dat leek me wel eens leuk om iets mee op de barbecue te doen.…
Bekijk meer Poffertjes van de BBQBarbecue
Vandaag hebben we gebarbecued, dat doen we natuurlijk wel vaker. Vandaag was het gewoon met barbecuevlees. Zo had ik bij de poelier kip-bbqworstjes, tropical kipfilet…
Bekijk meer BarbecueBroodje Hamburger
In de vriezer had ik nog een pakje van 3 kalfshamburgers liggen, 1 te veel voor ons, maar hey we kunnen goed delen. Op de…
Bekijk meer Broodje HamburgerRode Kool met Zwitsers Kiprolletje
Vandaag, zoals vaker op maandag, een AVG-tje. Het werd deze keer rode kool met aardappeltjes en een Zwitsers kiprolletje.
Bekijk meer Rode Kool met Zwitsers KiprolletjeGevuld Varkensfilet van de Barbecue
Ingrediënten: 1 varkensfilet, barbecuerub, kruidenroomkaas, plakjes salami, mozzarella,
Bekijk meer Gevuld Varkensfilet van de Barbecue