Ingrediënten: 250 gram sushirijst, 350 ml water, 2 krokante kipschnitzels, komkommer, edamame boontjes uit blik, cherrytomaatjes, gefruite uitjes, sambasaus,
Bekijk meer Sushibowl met Krokante KipschnitzelNoodles met Kip, Paprika en Pindasaus
Lekker makkelijk, bijna alles kan in één pan. Als je kant-en-klare pindasaus neemt in ieder geval wel. Michel maakte uiteraard zijn eigen pindasaus. Ingrediënten: 1…
Bekijk meer Noodles met Kip, Paprika en PindasausGebakjes van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal
Morgen, 26 augustus, bestaat Brutsellog al weer 16 jaar. Zestien jaar lang maak ik dus al een foto van wat ik eet elke avond. Voor…
Bekijk meer Gebakjes van Bakkerij ‘t Haverland VeenendaalTortellini in Tomatensaus met Courgette en Gehakt
Lekker makkelijk, alles uit één pan! Ik gebruikte mijn stoofpan, lekker groot en in die pan kan je tenminste ook iets bakken. Ingrediënten: 1 ui,…
Bekijk meer Tortellini in Tomatensaus met Courgette en GehaktWafeltjes met Citroenijs
Omdat zoete wafels niet echt bij ribeye en doperwten met worteltjes passen, bedachten we een ander toetje. Heel simpel wafels met citroenijs. Het citroenijs is…
Bekijk meer Wafeltjes met CitroenijsRibeye van de BBQ met Doperwten en Worteltjes
Het was de bedoeling dat we dit met aardappelwafeltjes zouden eten, maar dat mislukte faliekant. Dan maar wafels die we nog in de vriezer hadden…
Bekijk meer Ribeye van de BBQ met Doperwten en WorteltjesIJsje eten bij Zazu Veenendaal
Omdat het lekker mooi weer was vanavond en we allebei een beetje te lang naar het beeldscherm hadden gestaard zijn we even een stukje gaan…
Bekijk meer IJsje eten bij Zazu VeenendaalRode Kool met Gevulde Gehaktbal
Vandaag rode kool met aardappels en een gevulde gehaktbal. Het meest spannende qua eten was de vraag waarmee is de gehaktbal gevuld? We hadden namelijk…
Bekijk meer Rode Kool met Gevulde GehaktbalPizzarolletjes van de BBQ
Dit recept zagen we via de YouTube van het Duitse BBQ-culture, het leek ons leuk om dit ook te maken op de barbecue. Ingrediënten: 250…
Bekijk meer Pizzarolletjes van de BBQVarkensrollade a la Orloffgebraad van de BBQ
Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, 150 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml kookroom, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout, peper, ham, kaas,
Bekijk meer Varkensrollade a la Orloffgebraad van de BBQFlammkuchen Wraps
Ingrediënten: 150 gram champignons, 3 bosuien, paprikapoeder, knoflookpoeder, 125 ml crème fraîche, peper, zout, 4 xl-tortillawraps, rauwe ham, kaas,
Bekijk meer Flammkuchen WrapsSalade met Kaasschnitzel en Aardappelschijfjes uit de Airfryer
Vandaag deed ik zowel de kaasschnitzels als de aardappelschijfjes in de Airfryer. Lekker makkelijk. Eerst de kaasschnitzels 10 minuten op 180 graden. Daarna de aardappelschijfjes…
Bekijk meer Salade met Kaasschnitzel en Aardappelschijfjes uit de AirfryerNoodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en Worteltjes
Dit gerecht heb ik meer dan 10 jaar eens gegeten. Omdat ik nog een zakje sugarsnaps in de koelkast had liggen wilde ik daar iets…
Bekijk meer Noodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en WorteltjesSurinaamse Nasi
Vandaag had ik een flink drukke dag qua werk, het werd dan ook wat later. Gelukkig hadden we een bak Surinaamse nasi en een kipfilet…
Bekijk meer Surinaamse Nasi