Ik kan dus echt niet tegen de warmte, en dan is het pas één dag boven de dertig graden. In ieder geval een makkelijke maaltijd…
Bekijk meer Broodje KipbraadworstPindasoep
In de vriezer hadden we nog een bak pindasoep staan. Makkelijk op een drukke werkdag als vandaag. Opwarmen cassave kroepoek erbij en klaar!
Bekijk meer PindasoepSpinazie met Kip Cordon Bleu
Vandaag een makkelijke maaltijd: spinazie stamppot met kip cordon bleu. Door de spinazie stamppot hebben we een beetje kruidenboter gestampt. De kip cordon bleu kwam…
Bekijk meer Spinazie met Kip Cordon BleuPizza van de BBQ
Vandaag een pizza van de barbecue. Deze keer gewoon met een pizzabodem met saus. De barbecue is eerst voorgewarmd naar 220 graden met een pizzasteen…
Bekijk meer Pizza van de BBQPancakes bij Barista Café Veenendaal
Op zondag gaan we meestal een rondje fietsen, zo ook vandaag. Deze keer gingen we richting Renswoude, fietsten we over een camping waar ik vroeger…
Bekijk meer Pancakes bij Barista Café VeenendaalPicanha van de Barbecue en Gevulde Tomaatjes
Picanha Ingrediënten: 1 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel zeezout, 1/2 eetlepel suiker, 1/2 theelepel knoflookpoeder, 1/2 theelepel uienpoeder, 1/2 theelepel zwarte peper, 1/2 theelepel koffiepoeder, 1/2…
Bekijk meer Picanha van de Barbecue en Gevulde TomaatjesMeepakker van de Cupcakerij Veenendaal
Vandaag zag ik via Instagram stories van de Cupcakerij de meepakker voorbij komen. Een verrassingsdoos vol lekkers met een waarde van 10 euro, nu voor…
Bekijk meer Meepakker van de Cupcakerij VeenendaalNasi Keboeli met Kipsaté
In de vriezer had ik nog een bak rijst liggen. Daarom maakte ik vandaag weer eens nasi keboeli. Lekker makkelijk met zo’n bak gekookte rijst.…
Bekijk meer Nasi Keboeli met KipsatéFlatbread Hamburger
Bij Albert Heijn had ik onlangs al Carribean flatbreads gekocht. Leek me lekker voor ooit, alleen met wat? Het werd dus een hamburger. De flatbreads…
Bekijk meer Flatbread HamburgerDriegangenmenu van Piretti Veenendaal
Vandaag hebben we onszelf verwend, gewoon omdat het kan. Bij Piretti heb ik een driegangenmenu gehaald. We begonnen met een ‘Antipasto Misto’ een schaaltje met…
Bekijk meer Driegangenmenu van Piretti VeenendaalUiensoep
Vandaag wist ik dat het een drukke dag zou worden. Het werd daarom wat makkelijks uit de vriezer. Gewoon een bakje gepakt waarvan we wisten…
Bekijk meer UiensoepVeldslastamppotje met Zwitsers Kiprolletje
Het veldslastamppotje van Malle Balle van onlangs vond ik een lekker idee. Ik maakte vandaag een snelle variant met aardappelpuree uit de koeling. Het was…
Bekijk meer Veldslastamppotje met Zwitsers KiprolletjeProcureur in Cola-Barbecuesaus
Die cola-Barbecuesaus is zo lekker. Je kan hem als marinade gebruiken, maar ook gewoon als saus. Het is een beetje zoet, pittige saus die wat…
Bekijk meer Procureur in Cola-BarbecuesausEntrecote van de BBQ
Afgelopen week had slagerij van Doorn entrecote in de aanbieding. Dat wilden we proberen op de barbecue natuurlijk. Het bleek een succes. De entrecote werd…
Bekijk meer Entrecote van de BBQ