Zo vandaag had ik een extra lange werkdag, wat was ik blij dat ik alleen maar de trap af hoefde en niet met de trein…
Bekijk meer Broodje HamburgerSnacks van Henky Penky Ede
Zo in de tuin, zonnetje, winst van Max op Zandvoort, gezelligheid werd het toch wat later. We zijn gezellig bij Britt en Dennis blijven eten.…
Bekijk meer Snacks van Henky Penky EdeIJstaart van Puro Ede
Vandaag vierde Britt en Dennis de verjaardag van Dennis’ zoontje. Hij was alweer 3 jaar geworden. We hadden het getroffen met het weer. We konden…
Bekijk meer IJstaart van Puro EdeSurinaamse Nasi met Buikspek
In de vriezer hadden we nog buikspek en een bak Surinaamse nasi liggen. Michel barbecuede de buikspek, die we hadden ingewreven met babipangangkruiden en barbecuesaus.…
Bekijk meer Surinaamse Nasi met BuikspekVarkenshaas met Spek
Vandaag varkenshaas omwikkeld met spek, heel makkelijk. Klap het staartje van de varkenshaas dubbel zodat je overal dezelfde dikte hebt. Wrijf in met barbecuesaus. Omwikkel…
Bekijk meer Varkenshaas met SpekIJsje bij Tamminga Veenendaal
Met al dat thuiswerken beweeg je eigenlijk een stuk minder. Ik fietste altijd naar het station, trok een sprintje met alle medereizigers naar de tramhalte…
Bekijk meer IJsje bij Tamminga VeenendaalVlaams Stoofvlees met Aardappelpuree
De slager is weer open na de vakantie. Fijn, want inmiddels werk ik ook al weer bijna 2 weken na mijn vakantie. Met al die…
Bekijk meer Vlaams Stoofvlees met AardappelpureeWikinger Topf – Vikingschotel
Wikinger topf, of in het Nederlands Vikingschotel. Ik heb het wel eens gemaakt, maar dan met een zakje uit een Duitse supermarkt. Heel toevallig zagen…
Bekijk meer Wikinger Topf – VikingschotelSpinazie met een Speklapje
Vandaag spinazie met aardappeltjes en een gekruid speklapje van ‘t Binnenveld.
Bekijk meer Spinazie met een SpeklapjePasta met Indisch Stoofvlees
Uiteraard maakte ik gisteren van het Indische stoofvlees veel te veel voor ons twee. Dat kwam mooi uit, want vandaag had ik een best drukke…
Bekijk meer Pasta met Indisch StoofvleesIndisch Stoofvlees
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, kruidnagelpoeder, kaneel, nootmuskaat, 600 gram sucadelappen, 250 gram champignons, scheutje azijn, 1 blikje tomatenpuree, 4…
Bekijk meer Indisch StoofvleesTaartje bij de Proeftuin bij Intratuin Amersfoort
Gisteren hadden we voor mijn stekjes handige kweekkasjes gekocht. Alleen ik had er toch een paar meer nodig, want ik wilde ook nog eens cactussen…
Bekijk meer Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin AmersfoortTiramisu’s van Piretti Veenendaal
Vanochtend zag ik op Instagram een post van Piretti. Er waren weer veel verschillende smaken tiramisu gemaakt. Drie van de vier smaken kenden we al,…
Bekijk meer Tiramisu’s van Piretti VeenendaalCarpacciorollade van de BBQ
Ingrediënten: pijnboompitten, 2 dunne bavettes, truffelmayonaise, 2 gegrilde paprika’s, geraspte kaas, basilicum, zout, peper,
Bekijk meer Carpacciorollade van de BBQ