Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, 150 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml kookroom, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout, peper, ham, kaas,
Bekijk meer Varkensrollade a la Orloffgebraad van de BBQFlammkuchen Wraps
Ingrediënten: 150 gram champignons, 3 bosuien, paprikapoeder, knoflookpoeder, 125 ml crème fraîche, peper, zout, 4 xl-tortillawraps, rauwe ham, kaas,
Bekijk meer Flammkuchen WrapsSalade met Kaasschnitzel en Aardappelschijfjes uit de Airfryer
Vandaag deed ik zowel de kaasschnitzels als de aardappelschijfjes in de Airfryer. Lekker makkelijk. Eerst de kaasschnitzels 10 minuten op 180 graden. Daarna de aardappelschijfjes…
Bekijk meer Salade met Kaasschnitzel en Aardappelschijfjes uit de AirfryerNoodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en Worteltjes
Dit gerecht heb ik meer dan 10 jaar eens gegeten. Omdat ik nog een zakje sugarsnaps in de koelkast had liggen wilde ik daar iets…
Bekijk meer Noodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en WorteltjesSurinaamse Nasi
Vandaag had ik een flink drukke dag qua werk, het werd dan ook wat later. Gelukkig hadden we een bak Surinaamse nasi en een kipfilet…
Bekijk meer Surinaamse NasiAndijvie met Kipsatéschnitzel
Vandaag mocht ik ook weer beginnen na de vakantie. Al na een paar uurtjes werken lijkt de vakantie heel ver weg. In ieder geval hebben…
Bekijk meer Andijvie met KipsatéschnitzelKota Radja – Wolvega
Vandaag zijn we weer naar Friesland gegaan, op bezoek bij Jan & Mieneke. Uiteraard hoor daar Chinees bij. Michel had online besteld bij Kota Radja…
Bekijk meer Kota Radja – WolvegaGevulde Courgette van de BBQ
Vandaag op het menu gevulde courgettes en gevulde gehaktballen. De gehaktballen hebben we al eens eerder gemaakt met kipgehakt, maar deze keer met half-om-half gehakt.…
Bekijk meer Gevulde Courgette van de BBQTaartje Eten bij de Weistaar Maarsbergen
Gisteren was Britt jarig, daarom nodigde ze ons vandaag uit om samen met haar en Dennis een taartje te gaan eten. Alleen waar. Michel had…
Bekijk meer Taartje Eten bij de Weistaar MaarsbergenIndische Risotto
Ingrediënten: sesamolie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 stukje gember, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 2 bosuien, 200 gram risotto rijst, 2 eetlepels ketjap…
Bekijk meer Indische RisottoSalade met Italiaanse Aardappelschijfjes uit de Airfryer
Vandaag maakte ik een salade met texmex-kipstukjes en een Bieze seasonsalade. Hierbij ook Italiaans gekruide aardappelschijfjes. Normaal gesproken zou ik de aardappelschijfjes gewoon in de…
Bekijk meer Salade met Italiaanse Aardappelschijfjes uit de AirfryerBarbecue
Omdat het vandaag mooi weer werd, wat warmer en even geen regenverwachting, deden we vandaag een barbecue. Gewoon met allerlei soorten vlees en een salade.
Bekijk meer BarbecueBami met Vietnamese Wokgroenten en Thaise Woksaus
Ingrediënten: mie, 1 kipfilet, 1 zak Vietnamese wokgroenten, 3 eetlepels sojasaus, 1 el gembersaus, 2 teentjes knoflook, scheutje citroensap, 1 eetlepel vissaus, 1 theelepel sambal,…
Bekijk meer Bami met Vietnamese Wokgroenten en Thaise WoksausSpinazie met Smulrol
Vandaag gewoon spinazie met een smulrol. Een smulrol is gekruid gehakt omwikkeld met ontbijtspek. Een soort slavink dus maar dan net even anders.
Bekijk meer Spinazie met Smulrol