Uiteraard maakte ik gisteren van het Indische stoofvlees veel te veel voor ons twee. Dat kwam mooi uit, want vandaag had ik een best drukke…
Bekijk meer Pasta met Indisch StoofvleesIndisch Stoofvlees
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, kruidnagelpoeder, kaneel, nootmuskaat, 600 gram sucadelappen, 250 gram champignons, scheutje azijn, 1 blikje tomatenpuree, 4…
Bekijk meer Indisch StoofvleesTaartje bij de Proeftuin bij Intratuin Amersfoort
Gisteren hadden we voor mijn stekjes handige kweekkasjes gekocht. Alleen ik had er toch een paar meer nodig, want ik wilde ook nog eens cactussen…
Bekijk meer Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin AmersfoortTiramisu’s van Piretti Veenendaal
Vanochtend zag ik op Instagram een post van Piretti. Er waren weer veel verschillende smaken tiramisu gemaakt. Drie van de vier smaken kenden we al,…
Bekijk meer Tiramisu’s van Piretti VeenendaalCarpacciorollade van de BBQ
Ingrediënten: pijnboompitten, 2 dunne bavettes, truffelmayonaise, 2 gegrilde paprika’s, geraspte kaas, basilicum, zout, peper,
Bekijk meer Carpacciorollade van de BBQSushibowl met Krokante Kipschnitzel
Ingrediënten: 250 gram sushirijst, 350 ml water, 2 krokante kipschnitzels, komkommer, edamame boontjes uit blik, cherrytomaatjes, gefruite uitjes, sambasaus,
Bekijk meer Sushibowl met Krokante KipschnitzelNoodles met Kip, Paprika en Pindasaus
Lekker makkelijk, bijna alles kan in één pan. Als je kant-en-klare pindasaus neemt in ieder geval wel. Michel maakte uiteraard zijn eigen pindasaus. Ingrediënten: 1…
Bekijk meer Noodles met Kip, Paprika en PindasausGebakjes van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal
Morgen, 26 augustus, bestaat Brutsellog al weer 16 jaar. Zestien jaar lang maak ik dus al een foto van wat ik eet elke avond. Voor…
Bekijk meer Gebakjes van Bakkerij ‘t Haverland VeenendaalTortellini in Tomatensaus met Courgette en Gehakt
Lekker makkelijk, alles uit één pan! Ik gebruikte mijn stoofpan, lekker groot en in die pan kan je tenminste ook iets bakken. Ingrediënten: 1 ui,…
Bekijk meer Tortellini in Tomatensaus met Courgette en GehaktWafeltjes met Citroenijs
Omdat zoete wafels niet echt bij ribeye en doperwten met worteltjes passen, bedachten we een ander toetje. Heel simpel wafels met citroenijs. Het citroenijs is…
Bekijk meer Wafeltjes met CitroenijsRibeye van de BBQ met Doperwten en Worteltjes
Het was de bedoeling dat we dit met aardappelwafeltjes zouden eten, maar dat mislukte faliekant. Dan maar wafels die we nog in de vriezer hadden…
Bekijk meer Ribeye van de BBQ met Doperwten en WorteltjesIJsje eten bij Zazu Veenendaal
Omdat het lekker mooi weer was vanavond en we allebei een beetje te lang naar het beeldscherm hadden gestaard zijn we even een stukje gaan…
Bekijk meer IJsje eten bij Zazu VeenendaalRode Kool met Gevulde Gehaktbal
Vandaag rode kool met aardappels en een gevulde gehaktbal. Het meest spannende qua eten was de vraag waarmee is de gehaktbal gevuld? We hadden namelijk…
Bekijk meer Rode Kool met Gevulde GehaktbalPizzarolletjes van de BBQ
Dit recept zagen we via de YouTube van het Duitse BBQ-culture, het leek ons leuk om dit ook te maken op de barbecue. Ingrediënten: 250…
Bekijk meer Pizzarolletjes van de BBQ