Vandaag een soort vakantiemaaltijd: macaroni met Italiaanse groente. Heel simpel: macaroni koken. 200 gram gehakt bakken met 2 fijngehakte teentjes knoflook. 400 Gram Italiaanse groente…
Bekijk meer Macaroni met Italiaanse GroenteEenpansgerecht: Sperziebonen en Aardappeltjes in Pindasaus
Bij de Lidl hadden we deze week Surinaamse pindakaas meegenomen. Dat leek ons lekker voor de pindasaus. Het zou een iets pittige pindakaas zijn. Nou…
Bekijk meer Eenpansgerecht: Sperziebonen en Aardappeltjes in PindasausBezorg-ijs van Zazu Veenendaal
In Veenendaal is ook een ijssalon welke meedoet aan thuisbezorgen via Ubereats. Eigenlijk leek ons dat best wel grappig om ijs te laten bezorgen. Uit…
Bekijk meer Bezorg-ijs van Zazu VeenendaalHot Bowls van Shabu to Go Ede
Vandaag hebben we weer via UberEats besteld. Michel had nog een leuke kortingscode. Deze keer hebben we besteld bij Shabu to Go in Ede. Normaal…
Bekijk meer Hot Bowls van Shabu to Go EdePizza’s van de Lidl op de BBQ
Vandaag hebben we eens een andere supermarkt bezocht, de Lidl, waar we bijna nooit naar toe gaan. We hebben in ieder geval genoeg supermarkten in…
Bekijk meer Pizza’s van de Lidl op de BBQGehaktbal gevuld met Champignons en Spek van de BBQ
Op YouTube kwamen we een receptvideo voor een gehakttaartje tegen van the BBQ Bear. Ik had nog wat champignons en ontbijtspek over en gehakt in…
Bekijk meer Gehaktbal gevuld met Champignons en Spek van de BBQCroissantwafels met Ham & Kaas van de BBQ
Vandaag hebben we voor de verandering de barbecue al ‘s middags aangestoken. Michel had bedacht om croissantwafels te maken. Om het extra lekker te maken…
Bekijk meer Croissantwafels met Ham & Kaas van de BBQLasagne van Jumbo uit de Airfryer
Na de high tea van vanmiddag hebben we vanavond wat makkelijks gegeten: lasagne uit de Airfryer. Airfryer op 175 graden voor 20 minuten en klaar.
Bekijk meer Lasagne van Jumbo uit de AirfryerHigh Tea to Go van Tamminga Veenendaal
Vandaag haalden we een high tea to go af van Tamminga Veenendaal. Van Tamminga hebben we al vaker taartjes en ijs geprobeerd, maar nog nooit…
Bekijk meer High Tea to Go van Tamminga VeenendaalBites van Spicy 69 – Veenendaal
De eerste, echte vakantiedag. De werkkamertjes zijn gesloten en de wekker staat uit. Heerlijk. Deze vakantie gaan we niet weg, maar gaan we wel allerlei…
Bekijk meer Bites van Spicy 69 – VeenendaalKalfsentrecote van de BBQ
Zaterdag zijn we weer wat vlees gaan halen bij de boer, bij Heerlijkkalfsvlees.com. Vandaag hebben we de kalfsentrecote op de barbecue gedaan. Erbij een salade…
Bekijk meer Kalfsentrecote van de BBQGevulde Gehaktbal van de BBQ
Wat de slager kan, kunnen wij ook dacht Michel. Zo maakten we zelf met ragout gevulde gehaktballen. Omdat we nog kipgehakt in de vriezer hadden…
Bekijk meer Gevulde Gehaktbal van de BBQEdeneesje van Bakkerij Ten Veen
Begin dit jaar las ik in de Gelderlander een artikel over bakkerij Ten Veen die een nieuw gebakje had ontwikkeld: het Edenaartje. Dit wilde we…
Bekijk meer Edeneesje van Bakkerij Ten VeenRisotto met Spinazie, Spek en Champignons
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 3 bosuien, risotto, scheutje witte wijn, bouillon, deelblokjes spinazie (ontdooid),
Bekijk meer Risotto met Spinazie, Spek en Champignons