Het was de bedoeling dat we dit met aardappelwafeltjes zouden eten, maar dat mislukte faliekant. Dan maar wafels die we nog in de vriezer hadden…
Bekijk meer Ribeye van de BBQ met Doperwten en WorteltjesIJsje eten bij Zazu Veenendaal
Omdat het lekker mooi weer was vanavond en we allebei een beetje te lang naar het beeldscherm hadden gestaard zijn we even een stukje gaan…
Bekijk meer IJsje eten bij Zazu VeenendaalRode Kool met Gevulde Gehaktbal
Vandaag rode kool met aardappels en een gevulde gehaktbal. Het meest spannende qua eten was de vraag waarmee is de gehaktbal gevuld? We hadden namelijk…
Bekijk meer Rode Kool met Gevulde GehaktbalPizzarolletjes van de BBQ
Dit recept zagen we via de YouTube van het Duitse BBQ-culture, het leek ons leuk om dit ook te maken op de barbecue. Ingrediënten: 250…
Bekijk meer Pizzarolletjes van de BBQVarkensrollade a la Orloffgebraad van de BBQ
Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, 150 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml kookroom, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout, peper, ham, kaas,
Bekijk meer Varkensrollade a la Orloffgebraad van de BBQFlammkuchen Wraps
Ingrediënten: 150 gram champignons, 3 bosuien, paprikapoeder, knoflookpoeder, 125 ml crème fraîche, peper, zout, 4 xl-tortillawraps, rauwe ham, kaas,
Bekijk meer Flammkuchen WrapsSalade met Kaasschnitzel en Aardappelschijfjes uit de Airfryer
Vandaag deed ik zowel de kaasschnitzels als de aardappelschijfjes in de Airfryer. Lekker makkelijk. Eerst de kaasschnitzels 10 minuten op 180 graden. Daarna de aardappelschijfjes…
Bekijk meer Salade met Kaasschnitzel en Aardappelschijfjes uit de AirfryerNoodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en Worteltjes
Dit gerecht heb ik meer dan 10 jaar eens gegeten. Omdat ik nog een zakje sugarsnaps in de koelkast had liggen wilde ik daar iets…
Bekijk meer Noodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en WorteltjesSurinaamse Nasi
Vandaag had ik een flink drukke dag qua werk, het werd dan ook wat later. Gelukkig hadden we een bak Surinaamse nasi en een kipfilet…
Bekijk meer Surinaamse NasiAndijvie met Kipsatéschnitzel
Vandaag mocht ik ook weer beginnen na de vakantie. Al na een paar uurtjes werken lijkt de vakantie heel ver weg. In ieder geval hebben…
Bekijk meer Andijvie met KipsatéschnitzelKota Radja – Wolvega
Vandaag zijn we weer naar Friesland gegaan, op bezoek bij Jan & Mieneke. Uiteraard hoor daar Chinees bij. Michel had online besteld bij Kota Radja…
Bekijk meer Kota Radja – WolvegaGevulde Courgette van de BBQ
Vandaag op het menu gevulde courgettes en gevulde gehaktballen. De gehaktballen hebben we al eens eerder gemaakt met kipgehakt, maar deze keer met half-om-half gehakt.…
Bekijk meer Gevulde Courgette van de BBQTaartje Eten bij de Weistaar Maarsbergen
Gisteren was Britt jarig, daarom nodigde ze ons vandaag uit om samen met haar en Dennis een taartje te gaan eten. Alleen waar. Michel had…
Bekijk meer Taartje Eten bij de Weistaar MaarsbergenIndische Risotto
Ingrediënten: sesamolie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 stukje gember, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 2 bosuien, 200 gram risotto rijst, 2 eetlepels ketjap…
Bekijk meer Indische Risotto