Hier had ik zelf zin in. Bij boerderij van Steenbergen nam ik uit de diepvries een kiprollade mee. Deze hebben we ontdooid en op de…
Bekijk meer Kiprollade van de BBQEntrecote van de BBQ met Aardappelkroketwafeltjes
Het was vandaag prima weer om weer eens te barbecueën. In de vriezer hadden we nog entrecote liggen, in de koelkast sla en erbij kochten…
Bekijk meer Entrecote van de BBQ met AardappelkroketwafeltjesRisotto met Boerenkool en Spek
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, risotto, scheutje witte wijn, 1 liter bouillon, 250 gram diepvriesboerenkool (ontdooid), 100…
Bekijk meer Risotto met Boerenkool en SpekVarkenshaas met Champignonsaus
Vandaag geen weekmaaltijd van de slager, maar een andere aanbieding: varkenshaas met champignonsaus. Van gisteren had ik nog wat verse champignons over. Deze hebben we…
Bekijk meer Varkenshaas met ChampignonsausKip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 prei, 200 gram champignons, 300 ml kokosmelk, 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1/2 eetlepel…
Bekijk meer Kip Kerrie met RijstMalle Balle Veenendaal
Vandaag moest ik weer voor een afspraak/workshop naar het werk en ook Michel had een werkafspraak buiten de deur. Gelukkig was er dit keer geen…
Bekijk meer Malle Balle VeenendaalSpinaziestamppot met Jalapenoworstje
Vandaag aten we een spinaziestamppot met een jalapenoworstje van de slager. Er werd al gewaarschuwd dat het een best pittig worstje was, dat bleek ook…
Bekijk meer Spinaziestamppot met JalapenoworstjeKota Radja Wolvega
Onlangs hebben we nieuwe telefoons gekregen en dat betekent dat de oude telefoons weer richting Friesland gaan. Dat hebben we vandaag gegaan, we zijn op…
Bekijk meer Kota Radja WolvegaHeftige Herfstweken Gourmetten
Vier weken lang had ik gespaard voor de gourmetschotel tijdens de heftige herfstweken van Slagerij van Doorn. Gisteren kon ik de gourmetschotel halen. Het was…
Bekijk meer Heftige Herfstweken GourmettenLos Taqueros Soft Tacokit
Bij Hoogvliet was in de aanbieding de Los Taqueros soft tacokit. Dat leek me eigenlijk best geinig. Ik dacht eigenlijk dat ik zelf nog wat…
Bekijk meer Los Taqueros Soft TacokitBoeuf Bourguignon van de Slager
Ik blijf het toch wel handig vinden, die weektijden van Slagerij van Doorn. Deze week was de weekmaaltijd boeuf bourguignon met krieltjes. De krieltjes heb…
Bekijk meer Boeuf Bourguignon van de SlagerNasi Keboeli met Kipsaté
In de vriezer had ik nog twee kleine bakjes gekookte rijst staan, samen genoeg om weer een flinke pan nasi te maken. Zogezegd zo gedaan.…
Bekijk meer Nasi Keboeli met KipsatéMaandmenu van de Smaak van India Veenendaal
Vandaag moest ik weer eens richting mijn werk. Helaas was er een probleem op mijn traject qua personele bezetting, kortom kwam ik wel of niet…
Bekijk meer Maandmenu van de Smaak van India VeenendaalKapucijners met Spek en Augurkjes
Ingrediënten: 1 ui, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, knoflookpoeder, kerriepoeder, 1 pot kapucijners, augurkjes
Bekijk meer Kapucijners met Spek en Augurkjes