Bij de slager had ik deze keer ook wienerschnitzels gekocht. Ik maakte daarbij champignonsaus uit een zakje, met wat verse champignons erdoor. Erbij een salade…
Bekijk meer Wienerschnitzel met ChampignonsausGoulash met Rijst van de Slager
Het is deze week weer eens tijd voor de weekmaaltijd van de slager. Deze week had de slager goulash in de aanbieding. Voor erbij kon…
Bekijk meer Goulash met Rijst van de SlagerCordon Bleu Rollade van de BBQ
Nu we zo’n spit voor de barbecue hebben moet er ook eens een rollade op. Toevallig had de slager cordon bleu rollade in de aanbieding.…
Bekijk meer Cordon Bleu Rollade van de BBQPistoletje Zuurkool van Slagerij van Doorn – Veenendaal
Slagerij van Doorn had deze week allerlei lekkere aanbiedingen, waaronder een pistoletje zuurkool. Zo voor op de woensdag als lunch leek me dat wel lekker.…
Bekijk meer Pistoletje Zuurkool van Slagerij van Doorn – VeenendaalBaconburger met Krieltjes en Gemengde Groente
Eigenlijk had ik bedacht om de baconburgers in wraps te doen met allerlei sla, ui, cocktailgroente en saus. Maar ik had geen sla, dus dan…
Bekijk meer Baconburger met Krieltjes en Gemengde GroenteGebakjes van ‘t Haverland Veenendaal
Gisteren hadden we natuurlijk al slagroomtaart, maar vandaag is Michel echt jarig. Al was het eigenlijk voor ons allebei gewoon maandag en hadden we het…
Bekijk meer Gebakjes van ‘t Haverland VeenendaalAndijvie met Blinde Vink
Vandaag andijviestamppot met een blinde vink. De blinde vink bakte ik eerst in de boter. Daarna in de Airfryer voor 15 minuten op 180 graden.…
Bekijk meer Andijvie met Blinde VinkShaslicks van de BBQ
Vandaag vierde Michel zijn verjaardag. Britt en haar vriend kwamen langs. Michel maakte daarom shaslicks. Daarmee kon hij gelijk de spiesenset voor het spit uittesten.…
Bekijk meer Shaslicks van de BBQPampafilet met Aardappeltjes en Groenten op de Rotisserie
Vandaag probeerde Michel zijn nieuwe rotisserie uit op de barbecue met drie ronddraaiende bakjes. Bij de poelier had ik pampafilets gekocht en in de vriezer…
Bekijk meer Pampafilet met Aardappeltjes en Groenten op de RotisserieBalletjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 12 gehaktballetjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje wortels, 3 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1/2 bouillonblokje,…
Bekijk meer Balletjes in TomatensausWraps met Krokante Kip Schnitzels
Wraps, dat was weer een tijd geleden. Ik maakte een makkelijke versie, die met krokante kipschnitzels. De krokante kipschnitzels bakte ik in 12 minuten op…
Bekijk meer Wraps met Krokante Kip SchnitzelsBabi Pangang
Vandaag maakte ik alleen de babi pangangsaus. Het vlees, Indonesisch geroosterd buikspek, hadden we dit weekend al op de barbecue gedaan. Aangezien het een groot…
Bekijk meer Babi PangangPasta met Kip, Broccoli en Paprika in Kaassaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 broccoli, 1/2 rode paprika, 2 eetlepels bloem, melk, water, maggiblokje, geraspte kaas,
Bekijk meer Pasta met Kip, Broccoli en Paprika in KaassausBoerenkool met Rookworst
Blue Monday, zo noemen ze het toch de derde maandag in januari? In ieder geval voor mij een drukke dag, terwijl ik nog half bakken…
Bekijk meer Boerenkool met Rookworst