Normaal maak ik dit met gewone aardappelpuree. Deze keer met zoete aardappelpuree. Eens wat anders en gewoon van Jumbo. Vooraf kookte ik de ongeveer 350…
Bekijk meer Sperziebonen met Ham en Ui en Zoete AardappelpureeBami met Babi Pangang van de Slager
Deze week was de weekmaaltijd bij Slagerij van Doorn babi pangang met bami of nasi. Kortom, dat aten we vandaag. De babi pangang was in…
Bekijk meer Bami met Babi Pangang van de SlagerBuikspek van de BBQ
Vandaag zijn we voor het eerst naar Vuur & Rook geweest in Lunteren. Daar moet je zijn geweest als barbecueliefhebber volgens velen. We moesten wel…
Bekijk meer Buikspek van de BBQBroodje Kroket van Britt
Voor vaderdag had Britt speciaal voor Michel zelf kroketten gemaakt. Helemaal vanaf nul. Bouillon trekken, de roux maken, kroketten rollen in de wanneer en bakken.…
Bekijk meer Broodje Kroket van BrittAndijvie met een Cordon Bleu
Het AVG-tje wat we vaak op maandag eten hebben we vandaag maar eens op dinsdag gedaan. We hadden gewokte andijvie met gekookte aardappeltjes en cordon…
Bekijk meer Andijvie met een Cordon BleuWraps met Krokante Kipschnitzel
Vandaag lekker makkelijk: krokante kipschnitzels in de Airfryer (180 graden / 12 minuten). Wraps in de magnetron, wraps beleggen met sla en de krokante kipschnitzels…
Bekijk meer Wraps met Krokante KipschnitzelKalkoendijrollade van de BBQ
Vandaag kwamen Britt en Dennis langs voor vaderdag. Ze bleven gezellig eten. De barbecue werd aangestoken en de kalkoendijrollade ging aan het spit. De barbecue…
Bekijk meer Kalkoendijrollade van de BBQBarbecue
Vandaag was het nog best warm weer, daarnaast hadden we nog vlees in de vriezer liggen. Kortom de barbecue werd aangestoken. Zo hadden we worstjes,…
Bekijk meer BarbecueWraps met Carpaccio
Met Pinksteren had ik dit ook gemaakt: carpaccio-rolletjes oftewel wraps met carpaccio. Nu was het geen hapje maar maakte ik het als maaltijd. Het was…
Bekijk meer Wraps met CarpaccioVarkenshaas in Roomsaus van de Slager
Deze week was de weekmaaltijd bij Slagerij van Doorn de varkenshaas in roomsaus met krieltjes. Altijd lekker. Even de krieltjes opbakken in de roomboter en…
Bekijk meer Varkenshaas in Roomsaus van de SlagerKebab van de BBQ
Het was eigenlijk de bedoeling dat we de kebabspiesen met de rotisserie gingen barbecuen maar dat ging niet goed. Het gehakt viel van de spiesen…
Bekijk meer Kebab van de BBQBroodjes van Piretti
Vandaag is Michel ook vrij. We moesten net buiten het dorp nog wat halen en dergelijke. Op de de terugweg door het dorp hebben we…
Bekijk meer Broodjes van PirettiBroodje Shoarma
Afgelopen zondag hadden we bij Birlik shoarmabroodjes meegenomen. Dat waren geen pitabroodjes, maar kleine Turkse broodjes. In de vriezer had ik nog shoarma liggen en…
Bekijk meer Broodje ShoarmaSpinazie met Kalkoenbiefstuk
Ken je dat, doe je wat in de vriezer en weet je eigenlijk niet meer wat het is. Dat hadden we ook. In een zakje…
Bekijk meer Spinazie met Kalkoenbiefstuk