Vandaag spinazie met aardappeltjes en een cordon bleu.
Bekijk meer Spinazie met Cordon BleuNasi Keboeli met Buikspek en Pindasaus
Van het buikspek van gisteren hadden we nog veel over en ook van de rijst had ik expres al meer gekookt dan nodig. Kortom vandaag…
Bekijk meer Nasi Keboeli met Buikspek en PindasausBuikspek van de Barbecue
Ingrediënten: 100 ml hoisinsaus, 50 ml ketjap manis, 2 theelepels knoflookpoeder 2 theelepels uienpoeder, 4 eetlepels basterdsuiker, 1 theelepel paprikapoeder, 2 theelepels komijnpoeder, 600 gram…
Bekijk meer Buikspek van de BarbecueToad in a Hole van de BBQ
Vanochtend moest ik weer bedenken wat te eten dit weekend. Nu hadden we voldoende saucijsjes in de diepvries liggen. Wat kan je daarmee op de…
Bekijk meer Toad in a Hole van de BBQSpaghetti Bolognese
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 flinke ui, 1 wortel, 250 gram sucadelap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, rundvleesbouillon, scheutje melk, salie, spaghetti, geraspte kaas
Bekijk meer Spaghetti BologneseLenteschotel van de Poelier
Vandaag had ik een teamuitje van het werk, voor het eerst sinds corona was bijna het hele team weer bij elkaar. Raar en leuk tegelijk.…
Bekijk meer Lenteschotel van de PoelierSchnitzel a la Saltimbocca in Tomatensaus
Dit recept zag ik bij BBQ Culture. Alleen maakte hij het op de barbecue, met veel meer en ander vlees. Het idee vond ik wel…
Bekijk meer Schnitzel a la Saltimbocca in TomatensausWienerschnitzel met Jägersaus
In de vriezer had ik nog gepaneerde schnitzels en een bakje jägersaus van de Oostenrijkse weken van de slager. Dat werd het dus vandaag. Bij…
Bekijk meer Wienerschnitzel met JägersausAndijvie met een Slavink
Vandaag andijvie met een slavink. De andijvie heb ik eerst geroerbakt in de wok en daarna gestampt met de gekookte aardappeltjes.
Bekijk meer Andijvie met een SlavinkKiprollade met Friet en Salade
Vandaag maakte Michel kiprollade op het spit van de barbecue. Erbij een salade en skinny fries uit de Airfryer.
Bekijk meer Kiprollade met Friet en SaladeShoarma van de Barbecue
Deze week had de slager procureurslapjes in de aanbieding. Mooi om shoarma mee te maken. Dat deden we vandaag. De barbecue werd opgestookt naar 150…
Bekijk meer Shoarma van de BarbecueChinese Tomatensoep
Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 liter gezeefde tomaat (2 pakjes), 1 blokje kippenbouillon, 4 eetlepels donkere basterdsuiker, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel…
Bekijk meer Chinese TomatensoepGoulash Stoofschotel van de Slager
Vandaag weer een weekmaaltijd van Slagerij van Doorn. Deze keer een goulash stoofschotel met aardappelgratin.
Bekijk meer Goulash Stoofschotel van de SlagerSperziebonen, Kip en Paprika in Pindasaus
Ingrediënten: 250 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 300 ml water, 1 Maggiblokje, 2 eetlepels pindakaas,
Bekijk meer Sperziebonen, Kip en Paprika in Pindasaus