Vandaag was er goed weer voorspelt, zo’n twintig graden. Of die twintig graden gehaald is, is de vraag, maar we hadden al besloten om de…
Bekijk meer BarbecueJonge Kapucijners met Aardappeltjes, Ontbijtspek en Ui
Even een halve zak krieltjes en een half zakje ontbijtspek opmaken. Het werd daarom zoiets simpels als deze kapucijnenschotel. Ingrediënten: 300 gram krieltjes, 1 ui,…
Bekijk meer Jonge Kapucijners met Aardappeltjes, Ontbijtspek en UiBeenhammetje van de BBQ
Vandaag maakte Michel een beenhammetje van de barbecue met een speciale glaze van saus.guru: whiskey onion. De barbecue stond op 150 graden. Beenhammetje aan het…
Bekijk meer Beenhammetje van de BBQRosbief met Frietjes, Doperwten en Worteltjes
Vandaag op het menu rosbief met frietjes, doperwten en worteltjes. Op de rosbief nog gedroogde uitjes.
Bekijk meer Rosbief met Frietjes, Doperwten en WorteltjesDriegangenmenu van Piretti Veenendaal
Vandaag heeft Michel een barbecue op zijn werk. Ik heb daarom, omdat ik alleen eet, voor een feestje voor mijzelf gezorgd. Bij Piretti haalde ik…
Bekijk meer Driegangenmenu van Piretti VeenendaalWraps met Krokante Kipschnitzel
Deze week ben ik wel met allerlei restjes en kliekjes bezig als ik zo teruglees. Vandaag maakte ik de wraps op en gebruikte ik nog…
Bekijk meer Wraps met Krokante KipschnitzelSpitskool met Prei en Ontbijtspek
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei, 1 theelepel sambal, 400 gram spitskool,
Bekijk meer Spitskool met Prei en OntbijtspekMacaroni met Shoarma
Vorige week had ik een shoarmapakket van de slager gekocht, eigenlijk ook weer te veel. Een halve bak ging daarom in de vriezer. Met die…
Bekijk meer Macaroni met ShoarmaPasta Indisch Stoofvlees
Gisteren maakte ik Indisch Stoofvlees. Uiteraard was dat weer veel te veel. Vandaag aten we het daarom met spaghetti en deden we er extra wat…
Bekijk meer Pasta Indisch StoofvleesIndisch Stoofvlees met Rijst
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, korianderpoeder, kaneel, nootmuskaat, 500 gram sucadelappen, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels ketjap manis,…
Bekijk meer Indisch Stoofvlees met RijstHamburger XXL
Vandaag hamburgers xxl, alleen niet van de barbecue maar gewoon van uit de pan. Het was best koud en soms van die venijnige sneeuwbuitjes. Kortom…
Bekijk meer Hamburger XXLLasagne van de Slager
Wie had dat gedacht? Er lag vanochtend gewoon sneeuw. Best raar na een week van zomers weer. In ieder geval had ik vandaag een makkelijke…
Bekijk meer Lasagne van de SlagerBroodje Shoarma
Vier weken lang kan ik sparen voor een ‘luxe gevulde paasbrunchtas’ van de slager. Nou dat hoef je mij niet te vertellen. Wanneer je elke…
Bekijk meer Broodje ShoarmaLuxe Koekjes van Bakker Achterberg – Veenendaal
Op mijn boodschappenrondje op woensdagochtend is de bakker nog dicht, maar oké ik ben dan ook best vroeg. Iets over achten. Vandaag moest ik eerst…
Bekijk meer Luxe Koekjes van Bakker Achterberg – Veenendaal