Over & Contact

Leuk dat je langs komt op Brutsellog! Brutsellog is een blog met alles wat ik dagelijks op tafel zet. Dat is gewoon het dagelijkse avondeten, maar ook die lunch bij dat leuke tentje of die lekkere high tea of dat speciale etentje.

Brutsellog is in augustus 2005 begonnen met wat ik dagelijks eet, eigenlijk gewoon om te ontdekken wat de mogelijkheden van bloggen is. Eten is iets wat je dagelijks doet, maar wat je snel weer vergeet. Ronald Giphart heeft me destijds, door een quote op tv, ge├»nspireerd om foto’s te gaan maken van het eten. Brutsellog is dan ook mijn persoonlijke eetdagboek.

Waarom Brutsellog eigenlijk Brutsellog heet? Brutsellog is afgeleid van ‘brutselen’ wat zoiets betekent als zonder veel gedoe in de keuken iets lekkers bereiden. Log is natuurlijk afgeleid van weblog. Brutselen en weblog gecombineerd werd dus Brutsellog. Al sinds augustus 2005

Brutsellog wordt door mij alleen geschreven met technische hulp van mijn vriend. Wat begon als een experiment is nu een leuke, uit de hand gelopen hobby die al veel leuks op mijn pad heeft gebracht!

Anja van Heiningen

Per mail is Brutsellog bereikbaar op mail[at]brutsellog.nl (vervang [at] door @ ).
En via Fediverse/Acitivitypub (oa mastodon/friendly/pleroma) : @Anja

(3.933 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

119 thoughts on “Over & Contact

 1. Hallo, ik volg Brutsellog al een tijdje met heel veel plezier. De vernieuwde site vind ik erg mooi geworden! Onlangs ben ik zelf begonnen met een kookblog gedreven vanuit mijn enorme passie voor lekker eten en drinken. Ik heb u aan mijn links toegevoegd en hoop dat u binnenkort eens een kijkje komt nemen. Ben erg benieuwd wat u ervan vindt! Groetjes, Annemiek

 2. O o die plaatjes van u van de gerechten, daar zou je toch wat mee meoeten kunnen, daar bedoel ik de kleurstelling van sommige gerechten. ik ben geen expert op photography maar wat kleurverdieping en aanpassingen. Opfleuren ! ?
  Anderzijds een leuke site.

  h. gr.
  bart schmitt

  1. Met Photoshop kan ik met filters en dergelijke de foto’s veel beter kunnen krijgen, maar daar kies ik bewust niet voor. Het zijn foto’s zoals het is. Het is voor mijn hobby, een persoonlijk dagboek wat ik eet. Ik hoef geen lookalike te worden van andere sites/blogs en kookmagazines die met mooie filters en heel veel tijd mooiere foto’s kunnen maken.

   In ieder geval wel bedankt voor het commentaar hoor ­čśë

   Gr. Anja

 3. hoi, ik heb al veel recepten geprobeerd.en ze zijn allemaal even lekker. maar nu zie ik dat je de caterogie hebt veranderd.een beetje onoverzichtelijk.nu kan ik niet zo gemakkelijk meer zoeken naar b.v soepen,hartige taarten enz.jammer dat je dat hebt veranderd.ik kijk al met veel plezier je site vol lekkere recepten. gr eugenie

 4. Hallo Redactie,
  Mijn vraag is: Ik wil zelf graag Bami Rames maken,alleen kan ik er niet achter komen wat nou eigenlijk de ingredie├źnten zijn van de saus die er bij gebruikt wordt.
  Kunnen jullie mij daar iets meer over vertellen???
  Mijn dank,Wybo.

  1. Beste Wybo,

   Voor de saus bij bami rames heb ik geen recept. De saus komt meestal van de gerechtjes die erbij geserveerd worden zoals een daging redang (gestoofd rundvlees) of een babi ketjap (varkensvlees in ketjap saus). De sauzen daarvan gaan meestal door de bami heen. Het rames deel in bami rames bestaat uit de kleine gerechtjes die op of bij de bami geserveerd worden. Het beste is denk ik kijken naar een lekker bami goreng recept en recepten voor lekkere Indische recepten en daarvan staan er wel een aantal op Brutsellog.

   Groet Anja

 5. Dag Anja, complimenten voor je website. Is het ook mogelijk om via E-mail geinformeerd te worden over updates (nieuwe recepten) op je website zoals bij andere foodblogs vaak het geval is. Groet, Christel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top