Over & Contact

Leuk dat je langs komt op Brutsellog! Brutsellog is een blog met alles wat ik dagelijks op tafel zet. Dat is gewoon het dagelijkse avondeten, maar ook die lunch bij dat leuke tentje of die lekkere high tea of dat speciale etentje.

Brutsellog is in augustus 2005 begonnen met wat ik dagelijks eet, eigenlijk gewoon om te ontdekken wat de mogelijkheden van bloggen is. Eten is iets wat je dagelijks doet, maar wat je snel weer vergeet. Ronald Giphart heeft me destijds, door een quote op tv, geïnspireerd om foto’s te gaan maken van het eten. Brutsellog is dan ook mijn persoonlijke eetdagboek.

Waarom Brutsellog eigenlijk Brutsellog heet? Brutsellog is afgeleid van ‘brutselen’ wat zoiets betekent als zonder veel gedoe in de keuken iets lekkers bereiden. Log is natuurlijk afgeleid van weblog. Brutselen en weblog gecombineerd werd dus Brutsellog. Al sinds augustus 2005

Brutsellog wordt door mij alleen geschreven met technische hulp van mijn vriend. Wat begon als een experiment is nu een leuke, uit de hand gelopen hobby die al veel leuks op mijn pad heeft gebracht!

Anja van Heiningen

Per mail is Brutsellog bereikbaar op mail[at]brutsellog.nl (vervang [at] door @ ).
En via Fediverse/Acitivitypub (oa mastodon/friendly/pleroma) : @Anja

(3.934 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

119 thoughts on “Over & Contact

  1. Ik had zo”n heerlijk recept van Noodles met kip ,peultjes en tauge. Het is van 6 augustus 2009 . Ik ben het kwijtgeraakt ,wat ik erg jammer vind . Wie helpt ??
    Groeten E Sprenkeling-vaes

  2. @Els Sprenkeling

    Ik zag vandaag pas het bericht op Brutsellog. Fijn dat u een datum heeft, zo heb ik het recept makkelijk terug kunnen vinden.

    Dit is de link naar het recept:
    http://www.brutsellog.nl/2009/08/06/noodles-met-kip-peultjes-en-tauge/

    In de balk aan de zijkant, ergens in het midden kunt u zoeken in het archief van Brutsellog per maand. Het kopje in de zijbalk heet archief en daar kunt u de maanden selecteren als u er op klikt.

    Leuk om te horen dat u het recept lekker vindt!

  3. Ten eerste wil ik jullie complementeren met deze schitterende site. ongelofelijk wat een werk zit hier in en wat een heerlijke recepten staan er op. Jullie staan meteen bij mij favorieten. Vanavond had ik haast want ik moest nog hardlopen dus ik zocht een makkelijk recept en heb Simpele Macaroni a la Michel gemaakt heerlijk, heb alleen de tomaten puree vervangen voor verse tomaten met olijfolie en basilicum knoflook en peper (ff gestampt en gepureerd) Heerlijk!!

    Ga zo door!!

    Erik

  4. Hallo,
    Mijn vriend en ik zijn gek op Grieks. Heb je toevallig makkelijke recepten?

    Je hebt echt een hele leuke site met makkelijke gerechten en prachtige foto’s! Ik hoop nog veel leuke en lekkere recepten te kunnen proberen!

    1. Volgens mij heb ik nog geen Griekse recepten op de site, mijn vriend houdt er namelijk niet zo van. Maar misschien gaat het me lukken om het op tafel te zetten 🙂

  5. Ik ben op zoek naar een recept uit de Tip van rond 1980. Kan een aantal jaren eerder of later zijn. Het stond vermeld onder het kopje “Succes-recepten van Tiplezeressen”.Het gaat om een eenpansgerecht met als ingredienten o.a. ham, aardappelen,ei, kaas en iets van room, weet het niet meer zeker. Het recept wordt in lagen opgebouwd en daarna in de oven. Toen de kinderen jong waren, waren ze er gek op, en nu vraagt er eentje om het nog eens te maken. Ik heb helaas 2 jaar geleden bij een verhuizing alle Tips weggedaan.
    Wie kan mij helpen?
    Frances.

  6. Ten eerste wil ik jullie complementeren met deze schitterende site. ongelofelijk wat een werk zit hier in en wat een heerlijke recepten staan er op.heb een vraagje,hoe kan ik zo’n recept printen. gr hansa

    1. Dank je voor het compliment! De print optie hebben we er uit gehaald omdat het niet goed werkte. Het slimste us de tekst te kopiëren naar een wordbestandje, zo kan je ook kiezen of je er een foto bij wilt afdrukken of niet (scheelt weer inkt).

      Groetjes Anja

  7. Complimenten voor deze prachtige site !!!
    Staat onder mijn favorieten en ga mijn dochter die nog wat meer kook- inspiratie en ervaring
    nodig heeft hier op wijzen……
    Succes en veel kookplezier in je nieuwe keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top