Op één van de socials kwam ik een briljant idee tegen over het vullen van cannelloni. Dat wilde ik wel proberen, want cannelloni had ik in huis en spinazie in de vriezer wat wel een keertje op moest. In plaats van te vullen met een groentevulling doe je er gewoon een opgerold plakje ham in. Dat krijg je er dus veel makkelijker in dan lepeltje voor lepeltje de spinazie-vulling er in te doen. Dit gaan we dus vaker doen!
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram spinazieblokjes (diepvries), boter, bloem, volle melk, nootmuskaat, mosterd, 6 cannelloni-rolletjes, 6 plakjes ham, kaas,
Aantal personen: 2
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram spinazieblokjes toe. Warm het goed door. Maak ondertussen ook een bechamelsaus met boter, bloem, volle melk, nootmuskaat en mosterd (hoeveelheid moet je zelf een beetje inschatten). Vul 6 cannelloni rolletjes elk met een plakje ham. Vul een schaal met het spinazie-mengsel. Leg hierop de gevulde cannelloni-rolletjes. Giet hierover de bechamelsaus. Verdeel wat kaas over het geheel. Zet de ovenschaal in de Airfryer op 180 graden voor 25 minuten. Eet smakelijk!
0