Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 3 teentjes knoflook, Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder, 1 Maggiblokje 300 gram kipdijfilet, 200 gram sperziebonen (diepvries), 1 theelepel tomatenpuree, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder en 1 verkruimeld Maggiblokje toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 300 gram in blokjes gesneden kipdijfilet toe. Bak tot de kipdijfilet bruin is. Voeg 200 gram sperziebonen toe. Warm tot de boontjes zacht zijn. Voeg vervolgens 1 theelepel tomatenpuree toe. Bak kort mee. Roer de spaghetti door het geheel samen met 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis. Bak de spaghetti even mee. Eet smakelijk!
0