Vandaag zijn Michel en ik uit eten geweest in ons eigen dorp. Deze keer hebben we gekozen voor Carnevino. In dit restaurantje waren we nog niet geweest. Ondanks het mooie weer zijn we niet op het terras gaan zitten, maar binnen. Het koelt toch best wel snel af ‘s avonds. We hebben drie gangen gegeten en echt rollend gingen we bijna naar buiten, helemaal voldaan in ieder geval.
Als voorgerecht nam ik de zalmcarpaccio, dungesneden gerookte zalm met rucola, rode ui, kappertjes en truffelolie.
Michel koos een “gewone” carpaccio, dun gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en basilicumdressing.
Vervolgens kozen we als hoofdgerecht hetzelfde: de Carnevino Trio. Een trio van spiesen: kip-, varkenshaas- en ossenhaassaté. Ik had er satésaus bij en Michel pepersaus. Niet op de foto de frietjes en salade.
Eigenlijk hadden we best wel genoeg gegeten, maar de desserts zagen er zo lekker uit. Daar hadden we nog wel een klein plekje voor. Ik nam de Black Pearl: chocoladeroomijs met stukjes brownie en chocoladesaus.
Michel koos voor de Tiramisu Traditioneel. Ambachtelijk gemaakte tiramisu met mascarpone, koffie, marsalawijn en lange vingers.
Beide hebben we bij Carnevino heerlijk gegeten.
Carnevino (gesloten)
Gelderland 7-9
3901 BB Veenendaal