Ingrediënten: rijst, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat het afkoelen. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe, hoeveelheid naar eigen smaak. Roer even door. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak even mee. Voeg de rijst toe. Breng op smaak met ketjap manis. Warm het geheel al roerend goed door. Eet smakelijk!
0(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)