Varkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer
Ingrediënten: 100 gram champignons, 3 teentjes knoflook, kerriepoeder, Tante Fanny bladerdeeg, 1 varkenshaas, 4 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Bak 100 gram fijngesneden champignons met 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met een beetje kerriepoeder. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Verdeel de champignons over het bladerdeeg. Snijd de varkenshaas doormidden (vouw eventueel het staartstuk om zodat de varkenshaas overal even dik is). Omwikkel elk varkenshaasje met elk 2 plakjes ontbijtspek. Leg de varkenshaas op de champignons. Vouw het bladerdeeg om de varkenshaas. Druk de randjes dicht met een vork. Leg de varkenshaas-pakketjes in de voorverwarmde Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en 25 minuten. Eet smakelijk!

De varkenshaas lijkt een beetje groot, maar dat komt vooral omdat we ietwat veel bladerdeeg er omheen hebben gedaan.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *