Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 250 gram spinazieblokjes (diepvries), boter, bloem, volle melk, nootmuskaat, mosterd, 6 cannelloni-rolletjes, 3 plakjes ham, kaas,
Aantal personen: 2
Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram spinazieblokjes toe. Warm het goed door. Maak ondertussen ook een bechamelsaus met boter, bloem, volle melk, nootmuskaat en mosterd (hoeveelheid moet je zelf een beetje inschatten). Vul 6 cannelloni rolletjes elk met een strak opgerold 1/2 plakje ham en een reepje kaas. Vul een siliconen vorm met het spinaziemengsel. Leg hierop de gevulde cannelloni-rolletjes. Giet over de cannelloni-rolletjes de bechamelsaus. Verdeel kaas over het geheel. Zet de siliconen vorm in de Airfryer op 180 graden voor 25 minuten. Eet smakelijk!
0