Taco Chips Schoteltje
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 1 blikje maïs, 1 blik tomaatblokjes, chilisaus, ketjap manis, 1 eetlepel fajitakruiden, taco nacho cheese chips, kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje maïs en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng aan de kook. Voeg een scheutje chilisaus, een scheutje ketjap manis en 1 eetlepel fajitakruiden. Doe alles in een siliconen Airfryervorm. Verdeel taco nacho cheese over en in de groenten. Leg er 2 plakken kaas op. Zet de ovenschaaltjes 10 minuten in de Airfryer op 160 graden zodat de kaas kan smelten. Serveer bij het taco chips schoteltje nog wat extra tacochips. Dat geeft nog een extra crunch wanneer je het eroverheen kruimelt. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *