Dit recept kwam ik tegen ergens op de socials. Het recept was bedoeld voor een weeshuis, dus ik heb het aangepast naar ons twee. De wraps werden in dit recept door de saus heen geroerd. Weer eens wat anders dan de saus vouwen of rollen in de wraps.
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 150 gram gehakt, 1 flinke rode paprika, 1 eetlepel tomatenpuree, 200 ml gezeefde tomaat, fajitakruiden, beetje water, 2 tortilla wraps, 2 plakken kaas,
Aantal personen: 2
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram toe. Bak het gehakt rul en gaar. Voeg 1 in stukjes gesneden rode paprika toe. Bak mee tot de paprika zacht is. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens ongeveer 200 ml gezeefde tomaat, fajitakruiden en zoveel water toe dat de saus wat smeuïger wordt. Voeg op het laatst 2 in stukjes gesneden tortilla wraps en 2 in kleinere stukjes gesneden plakken kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!
0

