Butterchicken met Naanbrood
Ingrediënten: 1 ui, 4 teentjes knoflook, 2 1/2 theelepel garam masala, 1 1/2 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel korianderpoeder, 1 theelepel gemberpoeder, 2 kipfilets, 250 gram cherrytomaten, 1 eetlepel tomatenpuree, 200 ml kokosmelk, 2 bosuien,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 4 fijngehakte teentjes knoflook, 2 1/2 theelepel garam masala, 1 1/2 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel korianderpoeder en 1 theelepel gember toe. Bak tot de ui zacht is Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 250 gram gehalveerde cherrytomaten en 1 eetlepel tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens ongeveer 200 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Laat het vervolgens in een kwartier inkoken. Voeg halverwege nog 2 in ringen gesneden bosuien toe. Lekker met flatbread. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *