Udon-Noodles met Gehakt en Wokgroenten in Zelfgemaakte Woksaus
Ingrediënten: udon-noodles, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 150 gram gehakt, 400 wokgroenten,

Aantal personen: 2

Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing en 1/2 eetlepel gembersiroop. Bak 150 gram gehakt bruin en rul in hete boter. Voeg 400 gram wokgroenten toe. Bak tot de groenten beginnen te slinken. Voeg de udon-noodles en de woksaus toe. Warm het geheel nog even goed door. Strooi eventueel nog wat gebakken uitjes over het geheel. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *