Rijst met Kip, Paprika en Champignons in Romige Pindasaus
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 maggiblokje, 250 ml kookroom, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, handje pinda’s,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 in blokjes gesneden paprika tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet gaar is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 verkruimeld maggiblokje, 250 ml kookroom, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat de saus op middelhoog vuur iets inkoken. Voeg op je bord wat pinda’s toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *