Pasta met Kipfilet en Courgette in Witte Wijn-roomsaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 kipfilet, 1 courgette, tijm, basilicum, scheutje witte wijn, 250 ml kookroom, 1/2 maggiblokje,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette met wat tijm en basilicum toe. Bak de courgette mee tot de courgette zacht is. Voeg 1 scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg 250 ml kookroom toe en verkruimel er 1/2 maggiblokje boven. Roer goed door. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *