Ingrediënten: 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sambal, 100 ml water, 1 theelepel maïzena, 2 zakjes udon-noodles, 1 pak vegetarische balletjes, 500 gram wokgroenten,
Aantal personen: 3
Maak een saus van 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sambal, 100 ml water en 1 theelepel maïzena. Laat dit even staan. Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak de vegetarische balletjes (eventueel kleiner gesneden) even aan in hete olie. Voeg 500 gram wokgroenten toe. Bak mee tot de groenten beginnen te slinken. Voeg de udon-noodles en de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!
0