Italiaanse Kip van de Barbecue
De barbecue kon vandaag nog wel aan. In de vriezer hadden we nog een enorme kipfilet liggen. Eentje van 400 gram ruim. Geen idee wat voor een kip dit is geweest. Deze ene kipfilet was dus wel genoeg voor ons twee. Maar die grote kipfilets heb je niet overal, een normaal kipfiletje is zeker wel de helft van onze kipfilet, dus daarom gewoon 2 kipfiletjes gebruiken in dit recept.

Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, mozzarella, salami,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 200 graden. Plet 2 kipfilets een beetje. Kruid met kipkruiden. Leg de kipfilets in een geoliede skillet. Leg op de kipfilets plakjes mozzarella en plakjes salami. Zet de skillet op barbecue. De kipfilets zijn gaar wanneer het een kerntemperatuur heeft van 75 graden. Bij de Italiaanse kipfilets aten we wokgroenten van de barbecue. Hussel hiervoor de groenten met een beetje olie in een skillet. Zet de skillet tegelijk met de kipfilet op de barbecue. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *