Ingrediënten: 8 gehaktballetjes, 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 3 tomaten, 2 eetlepels bloem, 500 ml gezeefde tomaat, 1 maggiblokje, 1/2 eetlepel basterdsuiker,
Aantal personen: 2
Bak 8 gehaktballetjes 10 minuten op 180 graden in de Airfryer. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak even mee. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Roer goed door. Voeg geleidelijk 500 ml gezeefde tomaat toe. Blijf goed roeren. Breng op smaak met 1 verkruimeld maggiblokje en 1/2 eetlepel basterdsuiker. Roer even door. Pureer het geheel met een staafmixer. Serveer met de gehaktballetjes en bijvoorbeeld, zoals wij, met doperwten. Eet smakelijk!
0

