Thaise Kokossoep met Krokante Kip
Ingrediënten: 1,25 liter kippenbouillon, 1 bakje Thaise rode curry pasta, 400 gram Thaise wokgroenten, 2 krokante kipschnitzels, 1 steng woknoodles, 250 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Kook 1,25 liter kippenbouillon. Bak ondertussen 1 bakje Thaise rode curry pasta even aan. Voeg 400 gram Thaise wokgroenten toe. Bak tot de wokgroenten is geslonken. Bak ondertussen 2 krokante kipschnitzels in de Airfryer op 180 graden voor 12 minuten. Voeg de wokgroenten toe aan de bouillon samen met 1 verkruimelde streng woknoodles en 250 ml kokosmelk. Kook 3 minuten mee. Schep de soep in soepborden. Snijd de krokante kipschnitzels in reepjes en leg dit in de soep. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *