Indische Preistamppot met Speklapjes
Ingrediënten: 2 eetlepels ketjap manis, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, korianderpoeder, 2 speklapjes, aardappels, prei,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 2 eetlepels ketjap manis, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en gemberpoeder, korianderpoeder. Snijd 2 speklapjes in reepjes. Doe de speklapjes in de marinade. Roer goed om en laat minstens een uur staan. Kook de geschilde aardappels tot het gaar is. Bak in hete boter de gemarineerde speklapjes. Voeg, wanneer de speklapjes gaar zijn, 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Stamp de prei en speklapjes door de gekookte aardappels. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *