Ik had nog van alles over wat ontbijtspek, champignons en wraps. De rest van de ingrediënten hebben we altijd wel op voorraad. Met deze Indische wraps hadden we èn een lekkere lunch èn de koelkast is weer een beetje leger (en we hoeven niets weg te doen).
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram champignons, 1 eetlepel pindakaas, chilisaus, water, 2 wraps,
Aantal wraps: 2
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijn gehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel pindakaas, een beetje chilisaus en een beetje water toe. Laat de pindakaas al roerend smelten. Verwarm ondertussen 2 tortilla wraps in de magnetron. Beleg elke wrap met de groente en saus. Eet smakelijk!
0


