Risotto met Boerenkool en Spek
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, risotto, scheutje witte wijn, 1 liter bouillon, 250 gram diepvriesboerenkool (ontdooid), 2 plakjes kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Bak tot de ui zacht is. Voeg de risotto toe. Bak kort mee. Blus met een scheutje witte wijn. Voeg een beetje bouillon en 250 gram boerenkool toe. Roer af en toe. Wanneer de risotto weer wat te droog wordt voeg je weer een beetje bouillon toe. Na ongeveer 35 minuten is de risotto gaar. Voeg 2 plakken kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *