Ingepakte Worstjes in Deeg
Eentje weer uit de archieven van Brutsellog: ingepakte worstjes. Ik maakte het al eens in 2007 en kwam nu weer eens een keer langs. Het is een soort van variant op ‘toad in a hole’.

Ingrediënten; 125 gram bloem, 2 eieren, 225 ml melk, peper, zout, 2 runderbraadworstjes, 4 plakjes ontbijtspek 150 gram champignons, 3 bosuien, 6 cherrytomaatjes,

Aantal personen: 2

Maak een beslag van 125 gram bloem met 2 eieren, 225 ml melk, peper en zout. Roer dit goed. Laat het een half uur apart staan. Haal het vel van 2 runderbraadworstjes. Omwikkel de worstjes met plakjes ontbijtspek. Leg in een siliconen vorm 150 gram in plakjes gesneden champignons, 3 in ringen gesneden bosuien en 6 gehalveerde cherrytomaatjes. Leg de worstjes op de groenten. Roer het beslag nog even door. Giet het beslag in de vorm. Zet de ovenschaal in de Airfryer op 170 voor 30 minuten. Eet Smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *