Thaise Kokos-Noodlessoep met Krokante Kip
Dit recept zag in de Boodschappen, een receptenmagazine wat je in verschillende supermarkten gratis kan krijgen. Het recept in het magazine klopte niet helemaal. De wokgroenten werd gewokt met de rode curry pasta en daarna gebeurde er niets mee in het recept. Logischerwijs moet dat natuurlijk door de soep. In ieder geval was dit een verrassend lekker soepje zo. En het zegt al heel wat, Michel schepte zowaar twee keer op met de soep en dat doet hij vrijwel nooit met soep.

Ingrediënten: 1,25 liter kippenbouillon, 1/2 bakje Thaise rode curry pasta, 400 gram wokgroenten, 2 krokante kipschnitzels, 1 steng woknoodles, 250 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Kook 1,25 liter kippenbouillon. Bak ondertussen 1/2 bakje Thaise rode curry pasta even aan. Voeg 400 gram wokgroenten toe. Bak tot de wokgroenten is geslonken. Bak ondertussen 2 krokante kipschnitzels in de Airfryer op 180 graden voor 12 minuten. Voeg de wokgroenten toe aan de bouillon samen met 1 verkruimelde streng woknoodles. Kook 3 minuten mee. Voeg als laatste 250 ml kokosmelk toe. Warm dit even mee. Schep de soep in soepborden. Snijd de krokante kipschnitzels in reepjes en leg dit in de soep. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *