Spaghetti met Boerenkool en Worstjes in Romige Saus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 3 Catalaanse worstjes, 200 gram diepvries boerenkool, 250 ml kookroom, 1 dessertlepel mosterd, 1 dessertlepel honing,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Verwijder het vel van 3 Catalaanse worstjes. Voeg het worstvlees toe aan de ui. Bak het worstvlees rul en gaar. Voeg vervolgens 200 gram boerenkool toe. Warm goed door. Voeg 250 ml kookroom, 1 dessertlepel mosterd en 1 dessertlepel honing toe. Warm nog zeker 10 minuten op middelhoog vuur. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *