Philly Cheesesteak Sandwich
Een beetje geïnspireerd op de Philly Cheesesteak sandwich die we begin deze maand bij Van Der Valk in Gorinchem hebben gegeten. Het was best wel goed goed gelukt en sowieso lekker.

Ingrediënten: 2 uien, basterdsuiker, 1 Perzisch flatbread (AH), 2 biefstukjes, zout, peper, 4 plakjes cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Bak 2 gesneden uien aan in hete boter. Doe er na een paar minuten een beetje basterdsuiker bij. Laat de uien verder zacht worden. Bak het Perzisch flatbread volgens aanwijzing op de verpakking. Kruid 2 biefstukjes met zout en peper. Bak de biefstukjes aan beide zijden 3 minuten aan. Schep vervolgens de uien over de biefstukjes. Leg er daarna de cheddar cheese er op. Leg een deksel op de pan. Laat de cheddar cheese zo smelten. Leg de biefstukjes met ui en cheddar cheese op het flatbread. Lekker met een coleslaw of farmer’s salade. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *