Risotto met Catalaanse Worstjes en Courgette
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, risotto rijst, scheutje witte wijn, 1 liter bouillon, 3 Catalaanse worstjes, 1 courgette,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg risotto rijst toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens regelmatig wat bouillon toe. Laat de risotto gaar worden. Haal ondertussen het vel van 3 Catalaanse worstjes. Snijd het worstvlees in stukjes. Bak het worstvlees bruin in een andere pan. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de courgette zacht is. Wanneer de risotto gaar is roer je de worst en de courgette erdoor. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *