Ingrediënten: 3 teentjes knoflook, 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel zoete chilisaus, 5 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel vissaus, noodles, 1 ui, 150 gram gehakt, 1 potje sperziebonen, 2 bosuien,
Aantal personen: 2
Maak een saus van 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel zoete chilisaus, 5 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel vissaus. Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak tot het bruin en rul is. Voeg de saus toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 potje sperziebonen (uitgelekt) en 2 in ringen gesneden bosui toe. Warm even goed door. Doe de noodles door het geheel. Eet smakelijk!
0