Indische Macaroni
Ingrediënten: macaroni, 1 macaroni/spaghetti groentepakket, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, Chinese vijfkruidenpoeder, 150 gram gehakt, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel sojasaus,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak de rode ui uit het macaroni/spaghetti groentepakket met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en Chinese vijfkruidenpoeder (naar smaak) toe. Bak kort mee. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 2 eetlepels ketjap manis en 1 eetlepel sojasaus toe. Warm al roerend kort mee. Voeg daarna de rest van het groentepakket toe. Bak de groente mee tot het de gewenste gaarheid heeft. Roer de macaroni door het geheel en serveer. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *